reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja się najbardziej denerwuję tym, żeby dzieciątko zdrowe było... Pierwszy syn miał wadę stopy - końsko - szpotawą... Zamiast się cieszyć - jestem w szoku i bardzo się boję.... Byłam wczoraj u lekarza. Na usg nie widać jeszcze nic, ale mój lekarz ma takie jeszcze przedpotopowe... Wysłał mnie na badanie krwi - Beta wyszła 564 - Pani w laboratorium powiedziała, że to 4/5 tydzień - wiecie czy tak jest faktycznie - bo ja nie mam zielonego pojęcia...

Według tej rozpiski którą ja dostaję z laboratorium jak odbieram wynik to:
3-4 tydzień 500-1000
4-5 tydzień 1000-50 000

reklama
Według tej rozpiski którą ja dostaję z laboratorium jak odbieram wynik to:
3-4 tydzień 500-1000
4-5 tydzień 1000-50 000
Z czego co wiem każde laboratorium ma swoje normy bo na różnych maszynach i odczynnikach robią. Najlepiej poprosic o normy we własnym labo. Dziwne, że nie dali tylko laborantka interpretuje wynik ...

ckaigov3zxqq2hf2.png

Sa na necie jakieś normy ogolne, ale tak jak mowi Okuza każde laboratorium ma swoje wytyczne ja np robilam w dwóch różnych i w jednym normy są na kazdy tc np normy dla tyg od 4do5 a w innym jest jeden zakres szeroki od 1tc do 12tc

Ja się najbardziej denerwuję tym, żeby dzieciątko zdrowe było... Pierwszy syn miał wadę stopy - końsko - szpotawą... Zamiast się cieszyć - jestem w szoku i bardzo się boję.... Byłam wczoraj u lekarza. Na usg nie widać jeszcze nic, ale mój lekarz ma takie jeszcze przedpotopowe... Wysłał mnie na badanie krwi - Beta wyszła 564 - Pani w laboratorium powiedziała, że to 4/5 tydzień - wiecie czy tak jest faktycznie - bo ja nie mam zielonego pojęcia...
A będziesz powtarzać bete?

Ależ tworzycie ciężko nadrobić i odpisać każdej z Was osobno [emoji6] gratuluje udanych wizyt, czekam na kolejne <3
Ja czuje się średnio... co chwila latam siku, jak chwile przetrzymam to brzuch boli... wzdęcia aż brzucho boli...mdłości 24h na dobę nawet w nocy mnie budzą, rano wymiotuję... i kręgosłup mi dokucza... mąż się śmieje że jestem jak Titanic-taki wrak [emoji6]
W czwartek miałam wizytę i już zaczynam świrować ... byle do 4.01 [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ależ tworzycie ciężko nadrobić i odpisać każdej z Was osobno [emoji6] gratuluje udanych wizyt, czekam na kolejne <3
Ja czuje się średnio... co chwila latam siku, jak chwile przetrzymam to brzuch boli... wzdęcia aż brzucho boli...mdłości 24h na dobę nawet w nocy mnie budzą, rano wymiotuję... i kręgosłup mi dokucza... mąż się śmieje że jestem jak Titanic-taki wrak [emoji6]
W czwartek miałam wizytę i już zaczynam świrować ... byle do 4.01 [emoji6]

Titanik- taki wrak:D Nie mogę:D
Ale ma facet poczucie humoru☺

reklama
Do góry