ja również mam nadzieję. a ogólnie to jakie masz objawy ciążowe?No faktycznie podobnie... Oki to też pisz co tam.. Mam nadzieję że się nam powiedzie
reklama
monika121326
Fanka BB :)
A skąd jesteś Prymulkax?
monika121326
Ogólnie to ból piersi. Nie mam mam żadnych mdłości co mnie również niepokoi..
Jakiś tydzień temu pobolewal mnie brzuch ale teraz już jest ok. Ogólnie nic szczególnego. Jeszcze pogorszył mi się wygląd cery.
Jakiś tydzień temu pobolewal mnie brzuch ale teraz już jest ok. Ogólnie nic szczególnego. Jeszcze pogorszył mi się wygląd cery.
monika121326
A Ty?
monika121326
Plamienia jakieś miałaś?
monika121326
Chciałabym usłyszeć serduszko jeszcze przed świętami. I mieć spokojniejsze świta, a pozatym chvialoebysmy się pochwalić w wigilię najbliższym cudownie by było
u nas takie same plany, oby tak byłoChciałabym usłyszeć serduszko jeszcze przed świętami. I mieć spokojniejsze świta, a pozatym chvialoebysmy się pochwalić w wigilię najbliższym cudownie by było
objawy tez mamy podobne z tym ze mam wrażenie ze piersi mniej mnie bolą i to mnie martwi, ale powiększyły się, cera tez strasznie sie pogorszyla, ciagna mnie jajniki czasem klucie, czasem jakies zachcianki......
nie mam i nie mialamPlamienia jakieś miałaś?
monika121326
Plamienia też nie miałam. A co do klucia jajników też tak z raz lub dwa razy dziennie mmam...
Zachcianki też czasem mam i ogólnie ciągle głodna jestem ;p
Zachcianki też czasem mam i ogólnie ciągle głodna jestem ;p
reklama
NowaNatka
Hej. Na prawdę Was to nadrobić to nie dam rady, jakoś żyje ledwo co , przyznamy szczerze.cos mi cieżko ostatnio i chodzę nabuzowana jak osa.
Co do Kłucia jajników to tez mnie kłuje,szczególnie jak się przeforsuje to dopiero .
Wszystkim udanym wizyta Gratuluje ,ja wizytuje w środę.
Co do kalendarza chińskiego wskazuje na dziewczynkę , mam jyz syna wiec córcia byłaby na prawdę wyczekiwana!;
Co do TSH wyniki w pierwszej ciąży miałam ok 4,2 pózniej po braniu leków zeszło do 2,9 i dalej zbić nie szło. Teraz czekam na wyniki i zobaczymy co tam znów pokaże.
Kto jeszcze wizytuje w środę?
Co do Kłucia jajników to tez mnie kłuje,szczególnie jak się przeforsuje to dopiero .
Wszystkim udanym wizyta Gratuluje ,ja wizytuje w środę.
Co do kalendarza chińskiego wskazuje na dziewczynkę , mam jyz syna wiec córcia byłaby na prawdę wyczekiwana!;
Co do TSH wyniki w pierwszej ciąży miałam ok 4,2 pózniej po braniu leków zeszło do 2,9 i dalej zbić nie szło. Teraz czekam na wyniki i zobaczymy co tam znów pokaże.
Kto jeszcze wizytuje w środę?