reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Po 25 cyklach staran. Ujrzalam dwie kreski na 8 testach. Beta pozytywna.
Usg na czwartek. Obecnie poczatek 8 tydz.
Porod 4 sierpnia,piersi wielkie bolesne,i poczatki zmiany smaków,pochwa tez zmieniła swoj wyglad :)

eiktdqk362g7u9u6.png
[/QUOTE]

reklama
Witam i ja sie dołacze ☺ Wstępny termin na 1 sierpnia ☺ Testowałam tydzień temu w piątek,a w sobote tydzień temu robiłam bete wynik 42,7 miesiączke miałam dostać 20.11 cykle miałam regularne co 26 dni,a ostatnia @ miałam 25.10.Byłam w czwartek u lekarza na usg jeszcze nie było widać pęcherzyka jedynie endometrium pogrubione.Lekarz zalecił mi powtórzyc jutro bete mam nadzieje,że wynik będzie ładny☺ I w czwartek mam przyjść na wizyte żeby zobaczyć czy na usg już coś sie pojawi.W czwartek będzie 5+1 ciąży.Jak narazie z objawów oprócz braku miesiączki mam obolałe i nabrzmiałe piersi.Jest to moja druga ciąża mam córke z kwietnia 2015.Pierwsza ciąże od 5 do 15 tyg przechodziłam fatalnie całodobowe mdłości,wymioty i bóle głowy oby teraz było lepiej.Czekamy na następne sierpniówki ☺
Hej Kobietki na kiedy termin porodu macie i wysylajcie wasze usg zdj

Ja przy ostatniej ciazy wlasnie zle wybralam lekarza i ciagle chodzilam na wizyty cala w stresie. Teraz mam isc do calkiem innego, ale opinie ma dobre tylko ze usg on nie robi tylko daje skierowanie do innego, ale w razie czego przeniose sie do innej przechodni tez do niego :) tam podobno robi usg prawie za kazdym razem i odrazu.
Mam podobny problem. Bo wczesniej chodzilam na nfz do jednej strasznej lekarz ktora olewala badania taka rutyniara, a teraz kompletnie nie wiem co robić bo nikogo innego a nfz godnego polecenia nie znam.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Mam podobny problem. Bo wczesniej chodzilam na nfz do jednej strasznej lekarz ktora olewala badania taka rutyniara, a teraz kompletnie nie wiem co robić bo nikogo innego a nfz godnego polecenia nie znam.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja na fb anonimowo zapytalam na takiej stronie z mojego miasta :)

A ja od wczoraj w szpitalu. Przez całodniowe wymioty odwodnienie. Dostaje kroplowki i nabieram siły :-)

Zbieraj sily i wracaj do swojego domku :) ja nienawidze szpitali :/

Hej Kobietki na kiedy termin porodu macie i wysylajcie wasze usg zdj

Jest osobny temat w sierpniówkach z wizytami tam wklejamy zdj.Też mam termin na 4 sierpnia,lecimy tak samo:biggrin2:
Ja się smaruję cały czas bo mam atopową skórę i muszę.Rozstępy już mam pod pępkiem nie dużo ale jednak.
oliwiaparycja jak najszybszego powrotu do żywych życzę.Szpital nic przyjemnego ale chociaż pomogą;)

reklama
Ja tam smarowalam w poprzedniej ciąży tylko tym balsam dla mam z Rossman. Rozstępów nie miałam i nie mam. Według mnie to siedzi w genach.... Oby u mnie ich nie bylo

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry