reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też się nie wysypiam,tylko u mnie najgorsze chodzenie siku w nocy,nie raz kilkanaście razy w nocy.Potem mam problem zasnąć.Mój lekarz robi mi usg na każdej wizycie,ale ja chodzę prywatnie.Jest ordynatorem szpitala w którym rodzę,dla mnie ważne jest mieć lekarza ze szpitala który wybrałam.A mam do niego ze 40 km.W szpitalu z mojej miejscowości nie poszła bym rodzić nawet jak by mi chcieli zapłacić.

Ja przy ostatniej ciazy wlasnie zle wybralam lekarza i ciagle chodzilam na wizyty cala w stresie. Teraz mam isc do calkiem innego, ale opinie ma dobre tylko ze usg on nie robi tylko daje skierowanie do innego, ale w razie czego przeniose sie do innej przechodni tez do niego :) tam podobno robi usg prawie za kazdym razem i odrazu.

reklama
Ja przy ostatniej ciazy wlasnie zle wybralam lekarza i ciagle chodzilam na wizyty cala w stresie. Teraz mam isc do calkiem innego, ale opinie ma dobre tylko ze usg on nie robi tylko daje skierowanie do innego, ale w razie czego przeniose sie do innej przechodni tez do niego :) tam podobno robi usg prawie za kazdym razem i odrazu.
Ja mojego mam już od 7 lat .Brak usg na miejscu też nie kłopot jak lekarz dobry:) Tylko wiadomo fajnie jest podejrzeć bąbla od razu na wizycie.

Ja mojego mam już od 7 lat .Brak usg na miejscu też nie kłopot jak lekarz dobry:) Tylko wiadomo fajnie jest podejrzeć bąbla od razu na wizycie.

Tzn dla mnie to o tyle klopot ze z kims musze dziaciaki zostawiac a nie zawsze maz w domu bo na rozne zmiany pracuje :/ eh nie wiem jak ja to wszystko pogodze.

Tzn dla mnie to o tyle klopot ze z kims musze dziaciaki zostawiac a nie zawsze maz w domu bo na rozne zmiany pracuje :/ eh nie wiem jak ja to wszystko pogodze.[/Q
To faktycznie kłopot jak nie masz nikogo poza mężem żeby dziewczyny zostawić.Trzeba będzie to z mężem jakoś zorganizować,złotej rady nie ma;)

A jak z rozstepami? Smarujecie juz brzuchy? Mi w pierwszej ciazy zrobily sie na samym koncu, smarowalam tylko brzuch i sie nie zrobily ale piersi, biodra i pupa sa straszne.

A jak z rozstepami? Smarujecie juz brzuchy? Mi w pierwszej ciazy zrobily sie na samym koncu, smarowalam tylko brzuch i sie nie zrobily ale piersi, biodra i pupa sa straszne.
Ja się smaruję Bio Oil, w pierwszej ciąży też się nim smarowałam i nie mam ani jednego rozstępu, chociaż nie mam pojęcia czy to dzieki niemu. Jeśli chodzi o rozstepy to polecam przeczytać:
Link do: Rozstępy w ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet

Ja już. Ale to dlatego że w pierwszej ciąży podczas trzech pierwszych miesięcy piersi urosły mi o 3 rozmiary i całe popękały. Stosowałam tony różnych kremów. Jak znalazłam swój to na piersiach ładnie zaczęły blednąć a na brzuchu nic się nie pojawiło do końca ciąży. Teraz tym balsamem już smaruje się odkąd się dowiedziałam o ciąży

ckaiyx8d63pd6voi.png

A ja od wczoraj w szpitalu. Przez całodniowe wymioty odwodnienie. Dostaje kroplowki i nabieram siły :-)

Załączniki

• DSC_0030.JPG
    DSC_0030.JPG
    309,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry