Jotka_
Fanka BB :)
No u mnie wypadalby 28.08 wg. Internetow..=)Wg internetu 14 sierpien, a na niektorych stronach 16
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie wypadalby 28.08 wg. Internetow..=)Wg internetu 14 sierpien, a na niektorych stronach 16
No u mnie wypadalby 28.08 wg. Internetow..=)
No ja owu mialam 6ego w Mikołaja=) testy robilam=) i tego tez dnia maz byl obloznie chory wiec szybko go bzyknelam i oby bylo to trwałeWg mnie to troszke pozniej bo owu mialam albo 23, 24 lub 25. Wiec tak jakby cykl byl dluzszy. Zreszta ja i tak zawsze rodze po terminie
No ja owu mialam 6ego w Mikołaja=) testy robilam=) i tego tez dnia maz byl obloznie chory wiec szybko go bzyknelam i oby bylo to trwałe
Mam, ale na zdjeciu nic nie widac nie moglam ująć, poczekam do wtorku to jak bedzie ciemniejsza to podrzuce, o ile bedzie co =)Haha ale mnie tym rozbawilas jesli wspolzylas w dni plodne i juz jest jakas kreseczka to napewno jestes w ciazy a masz zdjecie tego testu?
Czytam zaległości i nie wiem czy ktoś ci coś odpisał. Ja karmilam do kończą 17 miesiąca dokładnie. Ja w związku z pracą odzwyczailam po 15 miesiącu - zostawiłam karmienia nocne a za dnia mówiłam że jest duża i jadła inne rzeczy. Też była bezbutelkowa. Potem przyszła majówka i od rana powtarzalny że mleka nie ma - a zasypiałal na piersi na noc i jadła kilka razy- że mleko w kubeczku - dawalismy jej mleko krowie. Pytali y gdzie mleko to pokazywała na kubek. O 1 w nocy płakała 2h ale następna noc przespala. Po tyg nie piła nawet mleka z kubka.Witajcie!
Mam 19-miesięcznego synka, jest karmiony piersią, ale z racji tego, że zaszłam w ciążę, termin +/- 6 sierpnia, a do tego pracuję, myślę o tym by powoli zakończyć karmienie. Synuś nieraz budzi się kilka razy w nocy i woła "mama mniam, mniam" więc czasem jestem bardzo padnięta po nocy a trzeba do pracy (niedawno wróciłam pasowałoby coś popracować). W dzień zależy czasem jest tak, że chciałby co 2 godziny i bardzo domaga się tego, czasem tylko dwa razy. Macie jakieś pomysły jak zrobić by zmierzać ku końcowi? Albo ograniczeniu nocnych karmień? Dodam jeszcze, że on jest nie-butelkowy
Moja [emoji7][emoji7][emoji7]Witam sie dziewczyny bardzo bardzo ostrożnie. Ostatnia @19.11, 9dpo, planowany termin @19.12 cykle 30 dniowe, KatiNails namawiala, nanawiala i namawiala na test i zrobilam dzis rano. Mega ledwie widoczny cien cienia .. ciezko zlapac foto. Następny mam w planie wlasnie 19ego i licze na to ze kreseczka zciemnieje i nie bedzie to ciążą biohemiczna =(, niestety we wrzesniu taka kreseczke tez widzialam i nic z tego nie wyszlo, ale teraz wieżę, że to bedzie prawdziwe.
Z obiawow od 5 dni dosc silne bole podbrzucha, cycki malo nie wybuchną, wieczorem rzuciło mnie od zapachu z lodowni.
To narazie tyle. =) co wiecej pisac, mam nadzieje, że juz tu zostanę i mnie przyjmiecie do grona
Dzień dobry, ja mam to samo to uczucie kłucia z jednej strony, wczoraj tak bardzo że dzwoniłam do lekarza zapytać a on mi dzisiaj kazał na szpital przyjechać żeby sprawdzić na USG bo mówi że nie można się denerwować. Myślę że to może być normalne ale ja wolę to sprawdzić zwłaszcza że muszę chodzić do roboty i wolę wiedzieć czy mogę czy niedobry wieczór !
troche miałam postów do nadrobienia bo naprodukowalyscie ze HoHo!
niestety u mnie synek był chory i stad moja nieobecność.
co do farbowania włosów-farbuje farba bez amoniaku. W pierwszej ciąży nie farbowałam i wyglądałam tragicznie ,obiecałam sobie ze juz nigdy tak sie nie doprowadzę.
wszystkim gratuluje udanych wizyt!ja wizytuje w Środę.dzis robiłam badania.ale strasznie zle sie czuje
kluje mnie w jajnku powiedzcie czy to normalne.??
bol pleców nadal sa i mam mdłości i czuje sie mega osłabiona;-(
JOTKASZCOTKA no to mnie rozśmieszyłaś z bzyknieciem heh
Cebanianka dużo zdrówka i trzymam kciuki zeby plamienie nie wrocilo .dalo mi to do myślenia bo ja nosze mojego synka 2letniego który ma 16kg wiec jest co dzwigac