cabanianka
Aktywna w BB
Byłam dziś u lekarza dostałam tabletki mam odpoczywać..Za tydzień do kontroliAle plamisz cały czas,może warto by podjechać na ip?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam dziś u lekarza dostałam tabletki mam odpoczywać..Za tydzień do kontroliAle plamisz cały czas,może warto by podjechać na ip?
BrązoweAle to plamienie jest brazowe czy krew?
To nie jest tak, że trzeba. Jeśli zrobisz raz i za dwie doby powtórzysz to widać czy prawidłowo przyrasta. Przyrost powinien być przynajmniej 60%
Witam sie dziewczyny bardzo bardzo ostrożnie. Ostatnia @19.11, 9dpo, planowany termin @19.12 cykle 30 dniowe, KatiNails namawiala, nanawiala i namawiala na test i zrobilam dzis rano. Mega ledwie widoczny cien cienia .. ciezko zlapac foto. Następny mam w planie wlasnie 19ego i licze na to ze kreseczka zciemnieje i nie bedzie to ciążą biohemiczna =(, niestety we wrzesniu taka kreseczke tez widzialam i nic z tego nie wyszlo, ale teraz wieżę, że to bedzie prawdziwe.
Z obiawow od 5 dni dosc silne bole podbrzucha, cycki malo nie wybuchną, wieczorem rzuciło mnie od zapachu z lodowni.
To narazie tyle. =) co wiecej pisac, mam nadzieje, że juz tu zostanę i mnie przyjmiecie do grona
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Nie chce sie nakrecic i potem plakac, może to głupie, ale jak nigdy czuje, że jestem w ciąży, takie ciekawe czucie.=) ale chce realnego potwierdzenia.Witaj, czekamy na dobre wiesci testuj i dolaczaj do nas
Ja chyba bym.nie wytrzymala i powtorzylabym test w niedziele. Bo jesli juz cos widac to wtedy juz powinna byc mocniejsza
Nie chce sie nakrecic i potem plakac, może to głupie, ale jak nigdy czuje, że jestem w ciąży, takie ciekawe czucie.=) ale chce realnego potwierdzenia.
Mam juz synka i jak robilam test z nim to w dzień spodziewanej @ test wyszedl negatywny (mialam wtedy 28d cykle), ale malpa nie przychodzila, więc za rowny tydzien powtorzylam i juz byl widoczny bladzioszek=)
Ja teraz tez czulam.praktycznie od poczatku ze jestem w ciazy i mimo ze wychodzily negatywne to powtarzalam no i moje przeczucie mnie nie mylilo w 32 dc pojawila sie druga kreseczka
Rozumiem chyba zrobie bylabym bardziej spokojna przed swietami. A ile cos takiego kosztuje? Tak mniej wiecej
Na kiedy wypada ci termin z OM??