Młodsza też z sierpnia?Pewnie ze nie przynajmniej nie zapomnimy co i jak sie robilo przy dzidziusi ja bym jeszcze chciala mlodsza oduczyc od pampersow zanim sie maluch urodzi.
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Z 10 wrzesnia jak zwykle rodzilam po terminie, dokladnie mialam porod w urodziny meza taki mial prezentMłodsza też z sierpnia?
A ja właśnie mam obawy czy drugie tez bede tak mocno kochac [emoji20] oby mi szybko przeszły te głupie myśli.Kurcze jak bylam w pierwszej ciąży w 2011 r, to wiekszosc z nas, mysle, ze nawet z 95 procent to byly kobiety z pierwszym dzieciatkiem w brzuchu, a teraz tutaj to 95 procent ma juz dziecko, albo nawet dwojke. Ale to dobrze, bo wieksze doswiadczenie mamy Taka refleksja mnie dopadła.
Ja nie potrafie sobie wyobrazic tego, ze bede mogła kochac kogos drugiego tak jak moja córkę, która jest dla mnie najwiekszym skarbem, boje sie troche tego...
Anet29
Ja już swoją miałam wczoraj i fakt jest spokój.Umówiłaś się już na wizytę?
Tak ale ide na nfz a kolejki hoho dopiero na 11.01 mam bedzie 9 tydzien.
Anet29
A ja właśnie mam obawy czy drugie tez bede tak mocno kochac [emoji20] oby mi szybko przeszły te głupie myśli.
Ja jak szlam do szpitala na porod to ryczalam jak dziecko i nie ze wzgledu na szpital a ze wzgledu ze musze sie rozstac z moja kochana coreczka, a jak wrocilam spowrotem do domu to rowniez ledwo powstrzymywalam lzy, taka bylam szczesliwa ze mam dwie coreczki. Takze nie martwcie sie, milosci wam nie braknie
Anet29
UUU to faktyczne długo,nie masz możliwości gdzieś podejść prywatnie wcześniej?Choć w sumie już przynajmniej dzidziusia okazałego pooglądasz...no ale to czekanie.Dużo cierpliwości
Wlasnie zastanawiam sie czy nie isc, ale w sumie ustalilismy z mezem ze narazie nic strasznego sie nie dzieje to poczekamy a czasem jest tak ze jak sie idzie np w 6 tyg to nie widza zarodka i strasza ze pusty pecherzyk jest i czasem nawet chca lyzeczkowac odrazu :/
reklama