reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

11.12 test pozytywny
12.12 beta 66, 51
14.12 beta 192,8
Termin @ dzisiaj.
Za godzinę wizyta u lekarza.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też zmieniłam ginekologa i pan doktor mi pokazał na kalendarzu "w czwartek piątek i sobotę bym go bzyknal, jakbym był kobietą oczywiście" :szok::biggrin2: no i się udalo
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Jejku dziewczyny jaka mnie naszła ochota na ogory kiszone.. zobaczylam reklame i glupieje.. takiego mam smaka...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj, daj znać jutro jak po usg bo ja tez miałam ostatnią miesiączke 04.11 i wczoraj byłam na usg i było widac pęcherzyk ale niestety nie było widac jeszcze zarodka i nie wiem czy powinnam sie martwic...też mam 15 miesiecznego synka i na poczatku nie bylam za bardzo zadowolona ale teraz nie wyobrażam sobie zebym mogla ta ciąze stracic. Ty tez to ogarniesz 12 latek bedzie ci pomagal a 15 miesieczna panienka bedzie miala towarzystwo do zabawy:) glowa do gory
Właśnie się zastanawiam czy warto jutro już się wybrać na tą wizytę. Sprawdziłam usg córci z tego tygodnia i też był pecherzyk z zarodkiem co prawga Ale serduszko słyszałam dopiero w 8 tyg więc chyba się wstrzymam do przyszłego tygodnia

Właśnie się zastanawiam czy warto jutro już się wybrać na tą wizytę. Sprawdziłam usg córci z tego tygodnia i też był pecherzyk z zarodkiem co prawga Ale serduszko słyszałam dopiero w 8 tyg więc chyba się wstrzymam do przyszłego tygodnia
Ja zaraz sprawdze jak to bylo z synkiem, tylko teraz bylam u innego lekarza i wiadomo kazdy sprzet inny a i kompetencje lekarzy nie rowne

reklama
Ja nie wiem czy w ostatniej, czy nie :) może 1 ciąża i dziecko tak mnie przeorają, że powiem "nie, dzięki" za kolejne :D

Z objawów tak jak pisałam wcześniej, tylko piersi nabrzmiałe i bolące, trochę skurczów w podbrzuszu. No i może rozstargnienie (dziś wrzuciłam makaron do zimnej wody...a to nie jedyny przejaw mojego roztargnienia w ostatnich dniach....)...

Ile staraliście się? :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Blisko rok, dlatego drżę, na każdy dziwny objaw lub jego brak. Ale na szczęście już mi przechodzi powoli obsesja bo wiem, że co ma być to będzie i niestety nic na to nie poradzę.
A jak u Was?

Do góry