reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zauważyłam, że przestało mi słodkie smakować- to w moim przypadku bardzo dziwne☺ wolę teraz wyraźniejsze potrawy, mięsne, mogą być nawet ostre...

Mam ochotę na awokado i brokuły- nie wiem czy to autosugestia że zdrowe czy czegoś mi brakuje w organiźmie
Ja w drugie ciąży tak o tej porze a termin miałam na maj jadlam kwaśne pomarańcze wybieralam takie nie dojrzałe żeby bardziej kwaśne. Teraz jeszcze nie mam ochoty na takie rzeczy

reklama
Ja w pierwszej ciąży nic nie miałam, zero zachcianek. Teraz ciagnie mnie do slodkiego, chociaz nie powinnam bo w pierwszej ciąży cukrzyca. Mam wogole jakis dziwny posmak w ustach, mdli mnie od zapachu wedlin.
Wogole dzisiaj nie za dobrze sie czulam, chcialo mi sie spac, jakas zdolowana bylam. I zaczynam juz panikowac, martwie sie wszystkim...

Hej dziewczyny :) jak to u Was jest z bólem brzucha/podbrzusza itp? U mnie pare dni przed i po okresie były nasilone skurcze jak na okres i pobolewanie, pózniej stopniowo skurcze sie ograniczały a teraz 5t5d bóle są bardzo sporadyczne. Czy mam sie martwić czy cieszyć się że przechodzę to tak dobrze chociaż w tej kwestii? Bo piersi to już inna bajka, ledwo dadzą sie dotknąć [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) jak to u Was jest z bólem brzucha/podbrzusza itp? U mnie pare dni przed i po okresie były nasilone skurcze jak na okres i pobolewanie, pózniej stopniowo skurcze sie ograniczały a teraz 5t5d bóle są bardzo sporadyczne. Czy mam sie martwić czy cieszyć się że przechodzę to tak dobrze chociaż w tej kwestii? Bo piersi to już inna bajka, ledwo dadzą sie dotknąć [emoji33]

Ja jestem przed terminem @ i mam delikatne skurcze, ale z tego co pamiętam z ciąży z synem też takie miałam chyba do około 7/8tc. Lekarz mówił żeby brać nospe. Ja sobie jutro jeszcze zadzwonie do swojego ginekologa i upewnię się czy mogę brać już nospe tak na wszelki wypadek

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje piersi też biedne są- powiększone i obolałe. Śpię w biustonoszu -łatwiej mi przetrwać z nimi noc.

Bolalo mnie juz chyba tydzień przed okresem teraz juz od czasu do czasu delikatnie. Piersi mnie nie bola ale duże się zrobiły juz większego stanika potrzebuje

Ja w pierwszej ciąży nic nie miałam, zero zachcianek. Teraz ciagnie mnie do slodkiego, chociaz nie powinnam bo w pierwszej ciąży cukrzyca. Mam wogole jakis dziwny posmak w ustach, mdli mnie od zapachu wedlin.
Wogole dzisiaj nie za dobrze sie czulam, chcialo mi sie spac, jakas zdolowana bylam. I zaczynam juz panikowac, martwie sie wszystkim...
Ja jestem przejedzona byliśmy w sobotę na urodzinach jeszcze do domu dostalismy pelno jedzenie juz na to patrzeć nie mogę. A za dwa tygodnie święta i będzie to samo. Ja tez przezywam wszystko ze znowu do tego szpitala trzeba będzie to karmienie co chwile. Poród dla mnie ok ale po drugiej ciąży ciężko znosilam początki karmienia 2 dni siedziałam nad sciagaczem i ryczalam i juz się boje ze znowu to samo

Witam wszystkie przyszłe sierpniowe mamusie ja również dołączam do tego fora ;) test pozytywny ;) czekamy na wizytę u lekarza [emoji106]

reklama
Z wstępnych wyliczeń 11.08.2018r ;)
nie ukrywam że jestem nowa i musze się zagłębić w tajniki forum a tu ciekawe rzeczy piszą [emoji3]

Do góry