zanka200389
Fanka BB :)
Hej. Przedstawiam się na forum w przeglądarce i nie mogę się ogarnąć. Apka mi klekla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będę miała chwilę to aż poczytam coś więcej na temat kolekI dodam tylko, że takie kolki jak miał nasz syn nigdzie wśród znajomych/ rodziny się nie powtórzyły, a mam sporo dzieci w swoim otoczeniu. Większośc miała "normalne" niemowlaki które robiły kupkę, jadły i kimały [emoji14] oczywiście nigdy nie ma idealnie, ale w każdym razie chciałabym żeby pierworódki zbytnio się nie zestresowały moim postem [emoji14] Takie coś że raczej rzadko trafia, ale warto mieć z tyłu głowy i taki scenariusz żeby potem się nie zdziwić
Jeśli chodzi o laktator, miałam z synem Tommee Tippie ręczny, o Boże to był dramat, ile ja się namęzyłam, jak utyrałam te biedne cyce a i tak nic nie wyciągnęłam teraz mam na oku Medela elektryczny i chyba kupię używany bo ten mniejszy model to za 100zł na OLX można kupić. Muszę mieć laktator i wezmę go już do szpitala, muszę tym razem karmić piersią i liczę że będzie wsparciem w tym temacie
Tez patrzylam na ten laktator i chyba go kupie z corcia szybko stracilam pokarm przez zapalenie piersi(pomogl zwykly oklad z lisci kapusty,lekarz mi to zalecil) i stres(tesciowa) tym razem chce karmic dlugo,co do kolek moja nie miala wiec nie wiem co toJa miałam laktator canpol, ręczny i bardzo sobie go chwalę. Mam go do dzisiaj, ale trochę silikonowe wkładki się ztentegowały i chyba kupię sobie drugi, już dla samych silikonowych uszczelek, etc. Nie musiałam nic nim ciągle naciskać żeby mleko leciało. Po prostu naciskałam raz (nie do samego końca) i mleko sobie ciekło. A jak ten maleńki pojemniczek się napełnił, to puszczałam, mleko leciało do flaszki i jeszcze raz naciskałam. 15 minut i z cyca miałam 120ml mleka.
Ja mam nadzieję, że dziewczyny nie będą miały kolek, bo ja nie wiem co to jest kolka u dzieci.
Podobno uroki ciążyMam dzis jakies nerwy.. wszystko mnie wkurza..
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Ni nie jest to takie proste niestety[emoji4]Fajnie, że jest lepiej. Torbielą się nie martw choc wiem, że to nie takie proste. Będzie dobrze, musi być
Niby urok ja moglabym jesc zupy na okraglo.. pomidorowa,ogorkowa.. i inne tluste takie.. wczoraj mialam rosol a dzis bedzie ogorkowa tylko do sklepu musze isc [emoji53] a nie chce mi sie [emoji39]Podobno uroki ciąży
Ja dziś znów jestem ospała i leniwa. Miałam problem żeby wstać, wziąć prysznic .. a gdy to zrobiłam to znów wylądowałam w łóżku.. ale jeszcze chwileczkę i pora wstawać robić obiad. Dziś domowa pizza. Odkąd jestem w ciąży pizze mogę jeść codziennie
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No a mi zupy odeszly, a jak wcisne w siebie to zaraz i tak jestem głodna .. pewnie dlatego tyle przytyłam . Ja jakoś bardziej konkretne jedzenie .. od początku tylko mieso, najlepiej grillowana karkówka . Już nie mogę doczekać się lata i jakiś salceson z musztardą czy frytki ale oczywiście staram się ograniczać . Wczoraj np miałam faszerowana cukinię to na poczet tego dzisiaj pizzaNiby urok ja moglabym jesc zupy na okraglo.. pomidorowa,ogorkowa.. i inne tluste takie.. wczoraj mialam rosol a dzis bedzie ogorkowa tylko do sklepu musze isc [emoji53] a nie chce mi sie [emoji39]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom