reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam was z rana :)
Jakoś od rana mam przemyślenia odnośnie małego .. co jak i ile kupować :) troszkę mnie przeraża jak czytam ta listę co trzeba :o mąż wczoraj przeglądał małe ubranka i uznał że się trochę boi czy podołamy z takim małym człowiekiem żeby zaspokoic jego wszystkie potrzeby .. ale oboje uwielbiamy dzieci, jesteśmy opiekuńczy także kto jak nie my :D
Przydałaby się jakaś promocja w Rossmannie 2+2 na pielęgnację dla dzieci :) pamiętam jak akurat byłam raz w Rossmanie i mamuśki szalały :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was z rana :)
Jakoś od rana mam przemyślenia odnośnie małego .. co jak i ile kupować :) troszkę mnie przeraża jak czytam ta listę co trzeba :o mąż wczoraj przeglądał małe ubranka i uznał że się trochę boi czy podołamy z takim małym człowiekiem żeby zaspokoic jego wszystkie potrzeby .. ale oboje uwielbiamy dzieci, jesteśmy opiekuńczy także kto jak nie my :D
Przydałaby się jakaś promocja w Rossmannie 2+2 na pielęgnację dla dzieci :) pamiętam jak akurat byłam raz w Rossmanie i mamuśki szalały :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Damy rade [emoji3] zaraz ktoś odwiedzi zaczną sie pytania co jeszcze potrzeba i juz troszkę mniej [emoji3] ja kupiłam pakę używanych ciuszków za 150 zł i jestem mega zadowolona-wiadomo do szpitala nowe i wgl ale na codzień gdzie przebrać dziecko to bedzie pewnie z kilka razy wystarczy [emoji3] a dzidziuś malutki z tymi ubrankami za duzo nie zrobi [emoji3]
Jeśli chodzi o rossman to jest jakaś karta dla kobiet z dziećmi ktos cos wiecej wie?

oar8ugpj3lipqk0k.png

Jeśli chodzi o rossman to jest jakaś karta dla kobiet z dziećmi ktos cos wiecej wie?

oar8ugpj3lipqk0k.png

Ja jak kupowałam balsam na rozstępy i rajstopy ciążowe to Pani sprzedawczyni powiedziała, ze jest apka rossmann i jest zakładka rossne, czyli dla mamuś i kobiet w ciąży. Są promocje na różne ciekawe rzeczy, także opłaca się założyć [emoji4]

Ja jak kupowałam balsam na rozstępy i rajstopy ciążowe to Pani sprzedawczyni powiedziała, ze jest apka rossmann i jest zakładka rossne, czyli dla mamuś i kobiet w ciąży. Są promocje na różne ciekawe rzeczy, także opłaca się założyć [emoji4]

No ja właśnie planuje sobie ją ściągnąć i po wcześniejszym poszukiwaniu w internecie czego w ogóle będę potrzebowała jeśli chodzi o kosmetyki, pieluchy itd to później sobie zobaczę co oni tak ciekawego mają. Ale myśle, że te wszystkie rzeczy higieniczne to będziemy kupowac w czerwcu. W maju organizujemy pokoik, a do tego czasu ciuszki ciuszki i inne niezbędne rzeczy [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png

1521529940-de534ea947040d5c-aaaaaa.jpeg

Jakby któraś z Was lubiła takie dekoracje to polecam zobaczyć stronkę z tymi ślicznotki ramkami [emoji56] ja zamierzam tam pod koniec kwietnia zamówić taki zestawik, będzie ładna pamiątka i od razu do wyposażenia do pokoiku dzidziusia żeby postawić na komodzie lub poleczce.
Można sobie wybrac kolor tych ramek.

oar8flw1mdp5ujvp.png

Ja popołudniu w pracy zaczęłam mieć bole pachwin i brzucha wróciłam do domu i nie przeszło mimo buscopanu. Bolało jak diabli więc zadzwoniłam do luxmedu i za 30 minut miałam wizytę. Pan doktor zbadał zrobił USG powiedział że wszystko ok że możliwe że dziecko na jakiś nerw mi naciska ale żebym też profilaktycznie zwiększyła dawkę magnezu. Powiedział że dobrze że przyjechałam bo lepiej 10 razy za dużo przyjechać niż 1 za mało:) uspokoiłam się:)
U mnie dzis bol jest tylko delikatny wiec wszystko pewnie wraca do normy

reklama
Ja właśnie wróciłam z badań...niby jest lepiej i w ogóle. Mam trochę zacząć chodzić po domu, ale bez szaleństw. Lekarz potwierdził płeć[emoji4] Będziemy mieć chłopczyka [emoji4] Mój maluch niestety ma torbiel na główce... mam się niby tym za bardzo nie martwić. Muszę to na połówkowych za tydzień zgłosić i lekarz ma się temu przyjrzeć

16uds65gf2i39h6o.png
Fajnie, że jest lepiej. Torbielą się nie martw choc wiem, że to nie takie proste. Będzie dobrze, musi być:)

Do góry