Luiza.
Fanka BB :)
Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy
Kuba jak był maleńki to używałam NUKi, butelki, smoczki, wsio. Przy Jasiu nie używałam smoczków, bo on po prostu nie chciał, smoczek Janek miał tylko raz, w szpitalu jak musiał być na czczo i cały dzień praktycznie ciumkał smoka, bo inaczej płacz z głodu. Teraz mam dwa smoczki od siory, ale nie wiem co to za firma, dziewczyna pracuje w salonie samochodowym i ichnie firmowe smoki mi przytachała. Ale jak bym miała kupować to pewnie NUK.
Witam was z rana
Jakoś od rana mam przemyślenia odnośnie małego .. co jak i ile kupować troszkę mnie przeraża jak czytam ta listę co trzeba mąż wczoraj przeglądał małe ubranka i uznał że się trochę boi czy podołamy z takim małym człowiekiem żeby zaspokoic jego wszystkie potrzeby .. ale oboje uwielbiamy dzieci, jesteśmy opiekuńczy także kto jak nie my
Przydałaby się jakaś promocja w Rossmannie 2+2 na pielęgnację dla dzieci pamiętam jak akurat byłam raz w Rossmanie i mamuśki szalały
W rossmannie można założyć konto rossne (teraz chyba tylko na telefonie, a szkoda, bo mój się nie nadaje) i zbierać zniżki. Fajny bajer, jak się tam często zakupy robi, bo to pieluchy taniej, to mleko, słoiczki, kaszki i takie tam.