reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@karkula309 to było moje pierwsze usg piersi w życiu, badana byłam jedynie palpacyjnie wcześniej. Niewiadomo czy to przez ciążę, ale ręcznie by mi tego nikt nie wykrył bo sam lekarz powiedział, że gdyby miał słabszy sprzęt to by ich nie zauważył (mają ok 3 mm). Po karmieniu mam przyjść na kontrolę.

Kurcze mój suwaczek kłamie dzisiaj zaczęłam właśnie 16 tc:)
rfxggzu381pl78d4.png

reklama
Widzę że wcześnie chcecie chrzcić swoje maluszki a ja się zastanawiałam czy nie poczekać do wiosny jak cieplej będzie. Zimą u nas w kosciele jest tak zimno że bym się bała chyba spędzić tam z dzieckiem tak małym godzinę czasu.

Jeśli chodzi o zmiany w piersiach to również je posiadam, ale dawno tego nie kontrolowałam przynam :(

Witam niedzielnie,

zjadłam śniadanko, przyszykowałam obiad i idę do pracy na 3 godzinki. Nie chce mi się ale cóż...

My chrzciny zrobimy jeszcze w tym roku w okolicy października a jak się nie uda to w grudniu na święta. Z najbliższej rodziny mamy 15-30osób więc w mieszkaniu odpada a w restauracji to 3500zł lekko trzeba dać więc zobaczymy jak z kasą będzie.

Ja z moim gdy zamieszkaliśmy razem jakieś 3 lata temu postanowiliśmy się zaręczyć tak o by było żeby nikt się nie czepiał a tak naprawdę to zaręczyny do niczego nie zobowiązują. Jego rodzina myślała że jak zaręczyny to zaraz weselicho będzie, ale nie. Dużo się wysłuchałam na temat ślubu, że jak to tak można itd. Nawet raz coś mi przemknęło przez uszy "ja bym swojej córce nie pozwolił mieszkać z chłopakiem przed ślubem". Moi rodzice od razu mi powiedzieli że teraz są inne czasy, że ludzie żyją bez ślubu, mają dzieci i wszystko jest ok. Nawet użyli sformułowania "jesteśmy nowocześni" :-D:-D. Po ponad 4 latach związku postanowiliśmy zorganizować ten ślub - mały, skromny, bez wielkiego wow. Potem wyszło że jestem w ciąży no ale cóż, księdzu to przełknął jakoś :-D. Do ślubu pójdziemy w 3 :laugh2:
Kiedy masz termin ślubu?[emoji16]
Ktoś jutro wizytuje?
Ja mam tylko pobranie krwi z rana :p
Ja mam jutro wizytę, po miesiącu, i już się mega stresuję [emoji852] Takie moje być, albo nie być...Jutro lekarz ma mi powiedzieć, jeśli oczywiście da się stwierdzić jednoznacznie, czy mam dalej leżeć, czy mogę cokolwiek już robić[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Kiedy masz termin ślubu?[emoji16]
Ja mam jutro wizytę, po miesiącu, i już się mega stresuję [emoji852] Takie moje być, albo nie być...Jutro lekarz ma mi powiedzieć, jeśli oczywiście da się stwierdzić jednoznacznie, czy mam dalej leżeć, czy mogę cokolwiek już robić[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Kochana trzymam kciuki żebyś mogła powstać .. :) nawet dziś w łóżku się zastanawiałam kiedy masz wizytę :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi do połówkowych zostało 2,5 tygodnia, troche sporo, czuje się jak przed 18stka, kiedy to się liczyło dni, żeby tylko szybko zleciało :) później jak już dzidzia się urodzi to będę chciała zatrzymać czas Hahaha, ale na razie to chciałabym żeby te 5 miesięcy zleciało najszybciej jak się da:D ahh, jeszcze ta pogoda nie pomaga, żeby te dni fajnie leciały....

Do góry