reklama
karorek
Fanka BB :)
Mi dwa dni do połówkowegoMi do połówkowych zostało 2,5 tygodnia, troche sporo, czuje się jak przed 18stka, kiedy to się liczyło dni, żeby tylko szybko zleciało później jak już dzidzia się urodzi to będę chciała zatrzymać czas Hahaha, ale na razie to chciałabym żeby te 5 miesięcy zleciało najszybciej jak się da ahh, jeszcze ta pogoda nie pomaga, żeby te dni fajnie leciały....
GorzkaPomarańcza
A ja za niecałe 8 dni połówkowe i zaczynam kompletować wyprawkę Mama ciągle mi mówi co tak szybko, po co się spieszyć. Nie wiem czy chodzi o to, że sama kiedyś poroniła czy co... Według niej łóżeczko dopiero w lipcu.
Maljan
Ja płyt nie mam, na youtubie jest dużo ćwiczeń, np z Lewandowską ja chodze na fitness ale zamierzam też ćwiczyć w domu dodatkowoZawszenie śmieszyło takie coś właśnie jak wszyscy naokoło wiedzą że ten ślub Ci potrzebny. Wiadomo że to wygodniej w sensie urzędowym być małżeństwem ale jak się jest nie wierzącym to przysięganie przed Bogiem jest dla mnie jakieś dziwne. Chociaż z drugiej strony znam historię że dziewczyna uwzięła się na ślub kościelny facet był nie wierzący i po naukach przedmałżeńskich znowu zaczął wierzyć, chodzi do kościoła itd.
Z innej beczki czy macie jakieś płyty z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży? Właśnie się zastanawiam nad zakupem płyty Edyty Liwiniuk i ćwiczeniami w domu bo jakoś chodzenie gdzieś mi nie wychodzi. Macie coś godnego polecenia??
Miłej niedzieli
Maljan
Może jeździć jak potrafi samodzielnie siedzieć więc w wieku 10 miesięcy już na pewno będzie potrafiłow tym roku rower odpuszczę bo muszę, myślicie ze takie 10miesieczne dziecko będzie już mogło jeździć w foteliki rowerowym?
Anulaa88
Ale fajnie[emoji16]Mi już się kończy dziś 20tydzien i widzę ruchy dziecka, widzę jak brzuch mi się rusza tylko za każdym razem jak mój chłopak na to czeka to nic się nie dzieje. Jak jestem sama to mała wariuje
Maljan
U nas jest niby taki przesąd, że łóżeczko składa tata jak już dziecko się urodziA ja za niecałe 8 dni połówkowe i zaczynam kompletować wyprawkę Mama ciągle mi mówi co tak szybko, po co się spieszyć. Nie wiem czy chodzi o to, że sama kiedyś poroniła czy co... Według niej łóżeczko dopiero w lipcu.
reklama
Paulana
Wczoraj oglądaliśmy też moje stare łóżeczko ale niestety chyba drewno trochę się powyginalo i raczej się niee nada szkoda.
Ja już kosmetyki kupuję, ostro rozgladamy się za wózkiem. Boję się że nie zdążymy ze wszystkim a kto wie czy nie urodzi się wcześniej i obudzimy się z ręką w nocniku
Ja już kosmetyki kupuję, ostro rozgladamy się za wózkiem. Boję się że nie zdążymy ze wszystkim a kto wie czy nie urodzi się wcześniej i obudzimy się z ręką w nocniku