reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi do połówkowych zostało 2,5 tygodnia, troche sporo, czuje się jak przed 18stka, kiedy to się liczyło dni, żeby tylko szybko zleciało :) później jak już dzidzia się urodzi to będę chciała zatrzymać czas Hahaha, ale na razie to chciałabym żeby te 5 miesięcy zleciało najszybciej jak się da:D ahh, jeszcze ta pogoda nie pomaga, żeby te dni fajnie leciały....
Mi dwa dni do połówkowego :happy:

A ja za niecałe 8 dni połówkowe i zaczynam kompletować wyprawkę :D Mama ciągle mi mówi co tak szybko, po co się spieszyć. Nie wiem czy chodzi o to, że sama kiedyś poroniła czy co... Według niej łóżeczko dopiero w lipcu.

Ja na łóżeczko poczekam ze względu na miejsce, ale ciuszki i wózek już mam :D myśle ze moja głowa w lato będzie dość obciążona upałami i lepiej sobie zorganizować wszystko wczesniej puki mam te moc :)

Zawszenie śmieszyło takie coś właśnie jak wszyscy naokoło wiedzą że ten ślub Ci potrzebny. Wiadomo że to wygodniej w sensie urzędowym być małżeństwem ale jak się jest nie wierzącym to przysięganie przed Bogiem jest dla mnie jakieś dziwne. Chociaż z drugiej strony znam historię że dziewczyna uwzięła się na ślub kościelny facet był nie wierzący i po naukach przedmałżeńskich znowu zaczął wierzyć, chodzi do kościoła itd. :)

Z innej beczki czy macie jakieś płyty z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży? Właśnie się zastanawiam nad zakupem płyty Edyty Liwiniuk i ćwiczeniami w domu bo jakoś chodzenie gdzieś mi nie wychodzi. Macie coś godnego polecenia??

Miłej niedzieli:)
Ja płyt nie mam, na youtubie jest dużo ćwiczeń, np z Lewandowską :) ja chodze na fitness ale zamierzam też ćwiczyć w domu dodatkowo :)

p19u43r85mf3dc6h.png

A ja za niecałe 8 dni połówkowe i zaczynam kompletować wyprawkę :D Mama ciągle mi mówi co tak szybko, po co się spieszyć. Nie wiem czy chodzi o to, że sama kiedyś poroniła czy co... Według niej łóżeczko dopiero w lipcu.
U nas jest niby taki przesąd, że łóżeczko składa tata jak już dziecko się urodzi ;)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Wczoraj oglądaliśmy też moje stare łóżeczko ale niestety chyba drewno trochę się powyginalo i raczej się niee nada :( szkoda.
Ja już kosmetyki kupuję, ostro rozgladamy się za wózkiem. Boję się że nie zdążymy ze wszystkim a kto wie czy nie urodzi się wcześniej i obudzimy się z ręką w nocniku :D

Do góry