reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi też się podobają tylko, że bardzo dużo dziewczynek ma tak na imię. U syna w klasie są 2 Julki i 3 Lenki, u drugiego syna 2 Julki i 2 Lenki. Na placach zabaw jak jesteśmy też ciągle słyszę Lena, Julia.

Dokładnie tak [emoji28] mam takie same spostrzeżenia. Nam się podoba najbardziej Kornelia i chyba tak zostanie [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić..Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY
Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png
    Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png
    176,7 KB · Wyświetleń: 389
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić.. Zobacz załącznik 842882
Moim zdaniem zielenie,zolcie,beze,pomarancz,szarosci to uniwersalne kolory taki unisex dla obojga plci ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane co do imiona to u nas prawdopodobnie bedzie Wiktor;)

Czy tez macie Klocia w pochwie i wogole ból krocza?
Ja mam klocia nieraz w pochwie, może trochę bardziej chwilowe pulsowania. Pojawia się raz na kilka dni. Nawet myślałam że to może skracanie szyjki ale miałam dwie wizyty od pierwszego klocia i nic się nie zmienia na szczęście :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić.. Zobacz załącznik 842882
Niby uniwersalne, ale ja bym mojemu synkowi nie kupiła kocyka w serduszka :D jakoś bardziej do dziewczynki mi pasuje :) więc wg mnie bardziej uniwersalny jest ten szary

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry