reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez jeszcze nie mam wózka łóżeczka, tylko trochę ciuszków. Wózek ,łóżeczko fotelik dopiero planuje kupić w maju czerwcu teraz jakbym kupiła to tylko by stał i się kurzyl :-)
No ja planowalam na poczatku lipca wszystko kupic [emoji39] zreszta moja mama ciuszki zbiera dla malenstwa [emoji23] [emoji23] jak tylko sie dowiedziala ze to polowa ciazy [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojjjj mnie tez korci ale jeszcze nic nie mam,ani ciuchow ani wozka ani lozeczka.. nic [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakos chyba nie chce zapeszac [emoji39] [emoji39]

Ja też właśnie nie chce zapeszac.. dziewczyny piszą że kupują już żeby potem nie poczuć wydatków. Ja wolę chyba odłożyć kasę a potem kupić przed porodem tym bardziej w dzisiejszych czasach gdzie wszystko mogę zamówić przez internet. A nawet muszę bo nie mogę sobie pozwolić na spacery po sklepach :( z resztą z dnia dzień coraz bardziej zbliżam się do małego a takie zakupy by to pogłębily .. wolę zaczekać z tymi uczuciami bo tyle się słyszy o złych rzeczach i wydarzeniach.. :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też właśnie nie chce zapeszac.. dziewczyny piszą że kupują już żeby potem nie poczuć wydatków. Ja wolę chyba odłożyć kasę a potem kupić przed porodem tym bardziej w dzisiejszych czasach gdzie wszystko mogę zamówić przez internet. A nawet muszę bo nie mogę sobie pozwolić na spacery po sklepach :( z resztą z dnia dzień coraz bardziej zbliżam się do małego a takie zakupy by to pogłębily .. wolę zaczekać z tymi uczuciami bo tyle się słyszy o złych rzeczach i wydarzeniach.. :(

Jestem podobnego zdania ;) i tak wozek i inne bede zamawiac przez neta bo taniej jest ;)

1521023585-d2573d4459fd60d9-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jaki slodziak [emoji7][emoji7][emoji7] musze koniecznie sie go o to zapytac [emoji39] [emoji39] 14 lat temu gdy rodzilam corke nie bylo takich sprzetow..

A ja myślałam, że chodzisz prywatnie ;) często masz te wizyty.
Dziewczyny, a jeśli w 12 tyg lekarz powiedział, że chłopak to duże są szanse, że to się zmieni? Bo ja juz imienia szukam 2 miesiące prawie [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem, pewnie zależy od lekarza, sprzętu itp :D mi mój powiedział w 12tc, że najprawdopodobniej synek, później moja ginekolog na zwykłej wizycie też potwierdziła. Kilkanaście dziewczyn znajomych oraz znajomych znajomych robiło u niego prenatalne i nigdy się nie pomylił :)

p19u43r85mf3dc6h.png

No ja planowalam na poczatku lipca wszystko kupic [emoji39] zreszta moja mama ciuszki zbiera dla malenstwa [emoji23] [emoji23] jak tylko sie dowiedziala ze to polowa ciazy [emoji23] [emoji23]

Ja to musze wcześniej, już koniec czerwca to planuje mieć już torbę spakowana do szpitala miesiąc wcześniej bo termin z usg to 26 lipiec z om 30 a nie wiadomo jak to wyjdzie.
O to już będziesz miała sporo ciuszków do lipca :-)

Ja to musze wcześniej, już koniec czerwca to planuje mieć już torbę spakowana do szpitala miesiąc wcześniej bo termin z usg to 26 lipiec z om 30 a nie wiadomo jak to wyjdzie.
O to już będziesz miała sporo ciuszków do lipca :-)
No ja tez tak z miesiac przed urodzeniem chce miec juz wszystko gotowe bo to nie wiadomo ;) chociaz mam na poczatek sierpnia koniec lipca,ale biore tabletki przeciwpadaczkowe i nie wiem jak to bedzie ;)

Zgadzam się w 100% :) a wszystko jest wszędzie na wyciągnięcie ręki :)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Mam wrażenie ze te skarpetki z pepco będą chyba za duże na początek niby rozmiar 0-15 ale takie jakieś luźne się wydają. Skarpetek mam narazie 14 par :-)
Czy jeszcze dokupić jakieś skarpetki nie z pepco żeby były jeszcze mniejsze, sama już nie wiem
Ja skarpetek nie mam ani jednej pary, za to dostałam już dwie pary bucików :D

Do góry