reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam wrażenie ze te skarpetki z pepco będą chyba za duże na początek niby rozmiar 0-15 ale takie jakieś luźne się wydają. Skarpetek mam narazie 14 par :-)
Czy jeszcze dokupić jakieś skarpetki nie z pepco żeby były jeszcze mniejsze, sama już nie wiem

reklama
Czyli jeszcze 1,5 tyg sie wstrzymam z kompletowaniem wyprawki chociaz juz mnie korci :D
Kiedy te ciuszki w lidlu sie zaczynaja? Bo one chyba takie uniwersalne sie wydawaly

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba od czwartku 22 za tydz jak dobrze pamiętam

Czyli jeszcze 1,5 tyg sie wstrzymam z kompletowaniem wyprawki chociaz juz mnie korci :D
Kiedy te ciuszki w lidlu sie zaczynaja? Bo one chyba takie uniwersalne sie wydawaly

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjjj mnie tez korci ale jeszcze nic nie mam,ani ciuchow ani wozka ani lozeczka.. nic [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakos chyba nie chce zapeszac [emoji39] [emoji39]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam takiego dentystę ale potem poszedł na prywatę.. a przy moich zębach to bym ogłosiła bankructwo chodząc prywatnie :)

Ale teraz też znalazłam bardzo fajnego i też nie boje się do niego chodzić :) przeraża mnie tylko leczenie kanałowe .. muszę jakoś przeżyć swój pierwszy raz :)

Czytałam w internecie ze czas na leczenie zębów najlepszy to drugi trymestr. Ja mam plan się wyrobić :D
Oczywiście zapisana do dentysty byłam przed ciążą na przegląd ale wiadomo jak to w Polsce bywa.. przez czas oczekiwania zdążyłam zajść w ciążę :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja chodzę prywatnie :) dlatego po raz kolejny tu napiszę, że jestem wdzięczna, że mam lux med z pracy. Z lux medu zwracają mi kasę za dentystę na podstawie faktury imiennej :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Dlugo czekacie na nfz.. tez chodze na nfz co dwa tyg tyle ze to prywatna klinika ale nic nie place,zreszta sam lekarz mi powiedzial ze mam na nfz chodzic do niego, po co mam placic.

Pierwsza wizyta u nas tak. Potem bez problemu co 3-4tyg bo ciężarne pacjentki mają pierwszeństwo. A pod koniec ciąży każe przychodzić co tydzień. I też mówi żeby chodzić na NFZ. Bo i badania darmowe wtedy też. Tylko że w tej przychodni tragiczny stary sprzęt jest do usg. Dlatego trzy najważniejsze USG w ciąży się idzie do Niego prywatnie bo tam ma super sprzecior. Jednem monitor ma przed sobą, a drugi przed pacjentka żeby pacjentka zaglądać nie musiała tylko wygodnie leży i ma go przed sobą. Zdjęcia pysia w 3/4d daje na pamiątkę. Z synem mam z 32tc zdjęcie pysia i urodził się wyglądając identycznie :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Haha ja chodzę prywatnie :) dlatego po raz kolejny tu napiszę, że jestem wdzięczna, że mam lux med z pracy. Z lux medu zwracają mi kasę za dentystę na podstawie faktury imiennej :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja właśnie w pakiecie nie mam usług dentystycznych :( tylko przegląd raz w roku

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjjj mnie tez korci ale jeszcze nic nie mam,ani ciuchow ani wozka ani lozeczka.. nic [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakos chyba nie chce zapeszac [emoji39] [emoji39]

Ja tez jeszcze nie mam wózka łóżeczka, tylko trochę ciuszków. Wózek ,łóżeczko fotelik dopiero planuje kupić w maju czerwcu teraz jakbym kupiła to tylko by stał i się kurzyl :-)

Pierwsza wizyta u nas tak. Potem bez problemu co 3-4tyg bo ciężarne pacjentki mają pierwszeństwo. A pod koniec ciąży każe przychodzić co tydzień. I też mówi żeby chodzić na NFZ. Bo i badania darmowe wtedy też. Tylko że w tej przychodni tragiczny stary sprzęt jest do usg. Dlatego trzy najważniejsze USG w ciąży się idzie do Niego prywatnie bo tam ma super sprzecior. Jednem monitor ma przed sobą, a drugi przed pacjentka żeby pacjentka zaglądać nie musiała tylko wygodnie leży i ma go przed sobą. Zdjęcia pysia w 3/4d daje na pamiątkę. Z synem mam z 32tc zdjęcie pysia i urodził się wyglądając identycznie :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Aaa w ten sposob to wyglada [emoji4] u mnie jak wspomnialam to prywatna klinika i usg na kazdym badaniu monitor przede mna i widze jak sie rusza maluda [emoji7] foto takiej jakosci jak dzis dolaczylam z zapytaniem ;) musze sie zapytac czy ma aparat w 3D [emoji39] [emoji39] najwyzej zaplace [emoji4]

Aaa w ten sposob to wyglada [emoji4] u mnie jak wspomnialam to prywatna klinika i usg na kazdym badaniu monitor przede mna i widze jak sie rusza maluda [emoji7] foto takiej jakosci jak dzis dolaczylam z zapytaniem ;) musze sie zapytac czy ma aparat w 3D [emoji39] [emoji39] najwyzej zaplace [emoji4]

1521023585-d2573d4459fd60d9-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama

A tak 21 tc :)
1521023614-0d4decd4b05b47d4-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry