reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)
Witaj Ewka34. Nie martw się będzie super. Ja moją Lenke rodzilam po 11 latach przerwy a teraz po następnych 2 będzie kolejna dzidzia. Teraz to dopiero się boję czy podolam [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1521021253-2b0183ba8dded320-aaaaaa.jpeg
1521021259-2cf0e974e20569db-aaaaaa.jpeg

g0ef27n.png
[/url]

j775sbc.png
[/url]

Witaj Ewka34. Nie martw się będzie super. Ja moją Lenke rodzilam po 11 latach przerwy a teraz po następnych 2 będzie kolejna dzidzia. Teraz to dopiero się boję czy podolam [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji9] Podolasz.. zreszta musimy podolac

Jesli bedzie kolejna dziewczynka to super choc myslalam ze bede ewenementem bo u meza z rodziny zawsze pierwsze rodzily sie 2 dziewczynki pozniej chlopak [emoji16] a u mnie na przemian chlopak/dziewczyna/chlopak.. myslalam ze moje geny tym razem wygraja [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze faktycznie pipcia u mnie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji7]

Pipunia pipunia [emoji23][emoji23] ja jestem ciekawa co wypatrzy 26 marca mój Pan doktor [emoji23] między nogami u dzieciaczka :D albo czego nie wypatrzy [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kurcze faktycznie pipcia u mnie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji7]

Ja bym się jeszcze wstrzymała z mówieniem czy dziewczynka.. podobno stwierdzić czy dziewczynka można wtedy gdy widać wargi sromowe .. lekarz nie powinien mówić że dziewczynka tylko dlatego że nie widać pindola. U mnie właśnie tak było. Lekarz mówił że dziewczynka bo nic nie widać a tu za którymś razem jednak ładna armata się pokazała :) chłopca dużo prościej rozpoznać :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Pipunia pipunia [emoji23][emoji23] ja jestem ciekawa co wypatrzy 26 marca mój Pan doktor [emoji23] między nogami u dzieciaczka :D albo czego nie wypatrzy [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Na to wyglada,moja corka bedzie szczesliwa bo chciala miec siostre [emoji4] [emoji4] ja chodze co dwa tyg do lekarza ze wzgledu na moja chorobe ;) nastepny raz 22 marca,bedzie wiecej widac [emoji39]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Tez idę 26 na połówkowe. Mam nadzieję, że dzidzia dobrą stroną się ustawi, żeby stwierdzic płeć, bo to juz moje ostatnie usg prywatnie na dobrym sprzęcie ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym się jeszcze wstrzymała z mówieniem czy dziewczynka.. podobno stwierdzić czy dziewczynka można wtedy gdy widać wargi sromowe .. lekarz nie powinien mówić że dziewczynka tylko dlatego że nie widać pindola. U mnie właśnie tak było. Lekarz mówił że dziewczynka bo nic nie widać a tu za którymś razem jednak ładna armata się pokazała :) chłopca dużo prościej rozpoznać :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn ja im nic nie powiem bede cierpliwie czekac ,bo wiem ze lekarze sie myla ;) dwie moje znajome mialy miec chlopcow a maja dziewuszki ;)

Do góry