reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pokaże Wam mój brzuchol normalnie rośnie w oczach 19 tydz i 2 dz łącznie przytyłam ok 3 kg zaczynałam z 70 kg później s chudlam do 68.5 kg a teraz 71 .5 a gdzie tu dalej :p
Ładny brzuszek. Wcale nie jest duży, przecież to połowa ciazy to nie może być całkowicie płaski ,a 3 kg to naprawdę malutko :-)

reklama
Pokaże Wam mój brzuchol normalnie rośnie w oczach 19 tydz i 2 dz łącznie przytyłam ok 3 kg zaczynałam z 70 kg później s chudlam do 68.5 kg a teraz 71 .5 a gdzie tu dalej :p
Ja nie widzę zdjęcia :(

p19u43r85mf3dc6h.png

Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok

Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok
Takie laski nigdy nie powinny mieć dzieci...
Wiele par się stara mieć nie może, a takie coś bo kobieta tego nie nazwę zabija własne dziecko...

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Takie laski nigdy nie powinny mieć dzieci...
Wiele par się stara mieć nie może, a takie coś bo kobieta tego nie nazwę zabija własne dziecko...

Nie tylko, one urzędowo powinny mieć podwiązane jajniki. Jak już zachodzą, to niech poniosą konsekwencje. Nie jestem jakąś mega zwolenniczką zakazu aborcji, ale jak już to robić, to ku..wa z głową, a jak nie to donosić i oddać do adopcji, to nie jest karalne.

Nie tylko, one urzędowo powinny mieć podwiązane jajniki. Jak już zachodzą, to niech poniosą konsekwencje. Nie jestem jakąś mega zwolenniczką zakazu aborcji, ale jak już to robić, to ku..wa z głową, a jak nie to donosić i oddać do adopcji, to nie jest karalne.
Ja też nie jestem przeciwna aborcji ale jeśli to dziecko z gwałtu, chore czy zagraża to życiu matki. Ja nie wiem czy bym usunęła w takiej sytuacji ale na pewno chciałabym mieć wybór. Także ja też nie jestem za całkowitym zakazem. Ale jak jakaś gówniara (niezależnie od wieku) idzie do łóżka z facetem to musi liczyć się z konsekwencjami!!! W tym wypadku to nie ta laska poniosła konsekwencje swojego zachowania, a dziecko ... Które samo na świat się nie prosiło...

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U moich rodziców we wsi mieszka kobieta )( się z nią w podstawówce), która 10lat temu będąc w ciąży w 7 miesiącu wzięła jakieś tabletki, przez które urodziła w domu, zawinęła dziecko w worek foliowy i wsadziła do szafki w łazience. Gdyby nie to, że jej teściową znalazła ja zalaną krwią i nie wezwała karetki to by się nie wydało co ona zrobiła. Chłopczyk był zdrowy ważył 1,6 kg. Ona miała już dwie córki. Z tego co mi wiadomo była dobra, opiekuńczą mamą. Najlepsze jest to, że oni są dziwni jej mąż załatwił najlepszych pewników i ona nie siedziała w więzieniu ani jednego dnia. kilka lat po tej tragedii znów urodziło im się dziecko. W kościele do komu i chodzi ze złożonymi rękami jak jakaś święta normalnie jak to widziałam to mnie krew zalała co za su..a z niej.

reklama
Wiesz, jak prawnik dobry to zwalił to na chwilową niepoczytalność, w sądzie przeszło i żyją sobie dalej jako szczęśliwa i "normalna" rodzina. Pełno takich na świecie.

Do góry