reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie też prowadził pierwszą ciążę, Ale jak rodzilam to niestety nie miał wtedy dyżuru. Teraz będzie robił mi cc :)

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png
Za sn go nie pochwalę. Za współpracę z pacjentką... Ale to moj osobisty żal :) nie mógł zdzierzyc, ze nie zgadzam sie na cc..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aa Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy ze jest jakoś wysokie czym to się objawia? Na co mam zwrócić uwagę?
Chyba nie ma żadnych objawów. Z badania z moczu wychodzi jakie masz pH :) no i ja jak czytałam wyniki to dlatego zwróciłam uwagę bo ostatnim razem miałam ph 4.5 . Że jestem panikarą to od razu czytałam w internecie na ten temat i w ciąży za zle pH uważa się 8. Dlatego pytam o suplementy bo nie chce dojść do ósemki :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny jak ja się cieszę ze jestem na tym kulturalnym forum, jak dobrze, ze my się tu wspieramy i nikt nikomu nie dogryza, jestem jeszcze na innym i nie mogę już tego czytać jak każda nadaje na każda... żmije... żeby nigdy przenigdy nic nas nie poróżniło laseczki!
Ja też się bardzo cieszę, że tu jestem i że jest fajna atmosfera. To wyłącz się lepiej z tamtego forum, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz :)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Ja miałam leukocyty na poziomie ponad 13, norma 5-10, na co mój ginekolog: aaa tym to się nie przejmujemy w ogóle bo w ciąży zupełnie normalne :D

to ja mam 4-7 leukocyty a już się przejmowałam :) a wychodzą Wam dziewczyny bakterie w moczu? bo ja sobie nie mogę poradzić, posiew moczu robiłam i nic nie wyszło..

Do góry