reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

to ja mam 4-7 leukocyty a już się przejmowałam :) a wychodzą Wam dziewczyny bakterie w moczu? bo ja sobie nie mogę poradzić, posiew moczu robiłam i nic nie wyszło..

Bakterie u mnie w badaniu nieliczne, ale być może kubeczek masz nie wiem, stary? Albo był otwarty, albo myłaś i wytarłaś ręcznikiem. Różne są możliwości.
Co do wyników krwi, to ja pewnie znowu będę miała dolne granice czegokolwiek, a przy bliźniakach to może nawet się zanemizuję.

reklama
Bakterie u mnie w badaniu nieliczne, ale być może kubeczek masz nie wiem, stary? Albo był otwarty, albo myłaś i wytarłaś ręcznikiem. Różne są możliwości.
Co do wyników krwi, to ja pewnie znowu będę miała dolne granice czegokolwiek, a przy bliźniakach to może nawet się zanemizuję.

no właśnie już specjalnie kupiłam taki wysterylizowany ... ale dał mi ginekolog globulki bo jakaś infekcja mnie dopadła i może dlatego cały czas mi tak wychodzą te wyniki..

Za sn go nie pochwalę. Za współpracę z pacjentką... Ale to moj osobisty żal :) nie mógł zdzierzyc, ze nie zgadzam sie na cc..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 7,5h porodu sn zakończyło się cc Ale ja się cieszę. I tak bym naturalnie nie urodziła

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Mi ostatnio wyszły bakterie w moczu i gin kazała kupić urosept i 3 razy dziennie po 2 tabsy brać do końca opakowania a zawierało 60 tabletek.

Ja nie śledzę na bieżąco ze względu na bezpieczeństwo swojego portfela, ale z ciekawości zobaczę czy coś mi wpadnie w oko. W sumie w tym miesiącu już powinnam przystopować, bo jeszcze czeka mnie wizyta w Bytomiu u mamy i tam planuje odwiedzić 2 większe lumpeksy to pewnie nazbieram trochę tam [emoji28]

A dziś weszłam na chwile do pepco z zamiarem kupienia tylko tych niedrapek i ewentualnie jednego ciuszka i wyszłam oczywiście z taka zawartością [emoji85][emoji85]
1520883793-aad08f2039c8df2f-aaaaaa.jpeg
1520883799-51897ababaa72f52-aaaaaa.jpeg

Łącznie za wszystko 35 zł wydałam. Wczoraj 10 zł za te 5 par skarpeteczek, ten kokon uniwersalny zamówiłam za 70 zł i jeszcze mała paczka ciuchów za 60 zl, wiec w tym miesiącu już serio koncze szaleństwo, bo skończy się to tak, że nie będę miała gdzie chować [emoji86]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Ja nie śledzę na bieżąco ze względu na bezpieczeństwo swojego portfela, ale z ciekawości zobaczę czy coś mi wpadnie w oko. W sumie w tym miesiącu już powinnam przystopować, bo jeszcze czeka mnie wizyta w Bytomiu u mamy i tam planuje odwiedzić 2 większe lumpeksy to pewnie nazbieram trochę tam [emoji28]

A dziś weszłam na chwile do pepco z zamiarem kupienia tylko tych niedrapek i ewentualnie jednego ciuszka i wyszłam oczywiście z taka zawartością [emoji85][emoji85]

Łącznie za wszystko 35 zł wydałam. Wczoraj 10 zł za te 5 par skarpeteczek, ten kokon uniwersalny zamówiłam za 70 zł i jeszcze mała paczka ciuchów za 60 zl, wiec w tym miesiącu już serio koncze szaleństwo, bo skończy się to tak, że nie będę miała gdzie chować [emoji86]

oar8flw1mdp5ujvp.png
To zaszalałaś :-) ale wszystko się przyda :-)

jak się widzi takie rzeczy to ciężko się opanować żeby nie kupić :-) ja jutro będę w pepco bo moja mama chce jechać tam, więc tak wyjdzie że ja też coś kupie skarpetki chyba tylko w tym miesiącu ale zawsze coś, w następnym dopiero kupie coś więcej :-)

To zaszalałaś :-) ale wszystko się przyda :-)

jak się widzi takie rzeczy to ciężko się opanować żeby nie kupić :-) ja jutro będę w pepco bo moja mama chce jechać tam, więc tak wyjdzie że ja też coś kupie skarpetki chyba tylko w tym miesiącu ale zawsze coś, w następnym dopiero kupie coś więcej :-)
No właśnie, ciężko się opanować [emoji4] Ja już chyba wszystkie wyprzedaże przez neta opanowałam[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama

oar8flw1mdp5ujvp.png

śliczne te ciuszki ;) wiem , wiem ja też mam się ciężko opanować kiedy chodzi o takie ciuszki :D

Do góry