reklama
karkula309
Fanka BB :)
Ja to mam szczęście z ciuszkami.. mama mi przynosi ciuszki używane za darmo do koloru do wyboru. Jeszcze jak nie wiedziałam co będzie to były też ciuszki na dziewczynkę.. kuzynka się ucieszy bo spodziewa się dziewczynki
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Maljan
Ooo to ja mam pytanie z prawa pracy na L4 ciążowym mam płacone 100% i na macierzyńskim rocznym 80% wynagrodzenia z ostatnich 12 miesięcy. I teraz pytanie, czy liczy się tylko wynagrodzenie podstawowe jak na umowie, czy wynagrodzenie + wypłata nadgodzin + premia roczna?Aleście tu napisały o tych urlopach, ale Maljan dobrze Wam to podsumowała [emoji6] Jakbyście miały jeszcze jakieś wątpliwości w kwestiach prawa pracy to chętnie pomogę, bo jestem w temacie - taka praca [emoji12]
Ja dziś na ciuchach widziałam fajne spodnie ciążowe, ale pani przede mną je zgarnęła i znów wyszłam z pustymi rękoma z ciuszka [emoji17]
Ale może na necie poszukam i coś znajdę
Mam zamiar wyciągnąć dziś męża na spacer po pracy, tylko ciekawe czy się zgodzi, bo pokój miał zaczynać robić [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Maljan
Widocznie jest nowa kolekcja. Ja kupowałam z miesiąc temu i nie było żadnych z dziuramiWłaśnie w h&m byłam dzisiaj i były same z dziurami chyba że 2 pary były normalnych ale już takich przed kostkę. Ja za dziurami nie przepadam. Mam jedne spodnie ciążowe z pierwszej ciąży ale ile można w 1 chodzić
Maljan
Ale fajne pokupowałyście te ciuszki wszystkie ja mam za 1,5 tygodnia połówkowe i jeśli tylko wszystko jest w porządku to też mam zamiar ruszyć do sklepów z tym, że na razie tak symbolicznie tylko żeby nacieszyć głowę i oczy a całą wyprawkę planuje kompletować w okolicach maja a gdzieś za 2 miesiące będą w sklepach pewnie wyprzedaże kolekcji wiosennych więc wtedy mam zamiar coś też polować
Biedroneczka10
Ja nie mogę się doczekać połówkowego bo chcialabym uszyć kocyk minky a nie wiem jaki kolor wybrać i jaki wzór bawełny bo dalej nie wiemy kto w brzuszku mieszka. A tu trzeba czekać do 22.03.
Pamiętajcie jeszcze (bo nie wiem czy było napisane)że oprócz tych wszystkich urlopów opieki są jeszcze 2 dni opieki na zdrowe dziecko 100% płatne które przysługują do końca roku kalendarzowego jak my na macierzyńskim to tatuś niech je wykorzysta bo szkoda żeby przepadly
reklama
Anulaa88
Śliczne[emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 842026 Zobacz załącznik 842025 Zobacz załącznik 842027 Zobacz załącznik 842026 Ja tez przyszalalam kupiłam 60ciuszkow za 150, niestety te za 1zl już zeszły, ale jestem mega zadowolona - wyprawka ciuszków skompletowana