Coś mnie kluje -dziobie co jakiś czas z lewej strony w dole brzucha dziwne bo wcześniej tak nie miałam trochę mnie to niepokoi.....można przezyc bo to takie krotkie uklucia ale dosc dokuczliwe mam nadzieję że nic złego się nie dzieje....boszzzzze zawsze coś .....
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
W takim razie zazdroszczę, ja tak doczekać się nie mogłam 2 trymestruDalej masz mdłości? Oj współczuję bardzo. Ja odczuwam rano przy śniadaniu i później jak jestem głodna albo coś mi śmierdzi. Ale to już nic w porównaniu do tego co było. Nawet w myślach nie chce do tego wracać
Augusta89
Też tak mam od 3 dni, tak jakby uklocia w jajnikach [emoji848]Coś mnie kluje -dziobie co jakiś czas z lewej strony w dole brzucha dziwne bo wcześniej tak nie miałam trochę mnie to niepokoi.....można przezyc bo to takie krotkie uklucia ale dosc dokuczliwe mam nadzieję że nic złego się nie dzieje....boszzzzze zawsze coś .....
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
lordzikowa
Zaciekawiona BB
W takim razie zazdroszczę, ja tak doczekać się nie mogłam 2 trymestru
Mam nadzieje, że niedługo Ci przejdą i poczujesz się lepiej
Ostatnia edycja:
karorek
Pachwiny nie, ale cos pobolewa mnie krocze, szvzegolnie jak dlugo siedze. Ostatnio na zebraniu w przedszkolu 1,5 godziny siedzenia, jak wstałam to pobolewalo juz tak do wieczora i dzisiaj to samo jak sie zasiedzialam na imieninach u mamy.Czy męczą kogoś pachwiny? Dziś cały dzień chodzę jak pokraka. Jakbym miała zakwasy po bieganiu... nawet mój uznał że kuleję dziś..
Augusta89
A powiedz, lekarz mówił, że to normalne? Takie uklocia jajników?Mnie tez jajniki nieraz kłują, jak to dzisiaj się u ginekologa smialam ze wszystkie dolegliwości zaczęły się na l4 ^^
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wyszło wszystko Ok, dzidziuś się ładnie rozwija, serduszko ładnie bije, szlam mega zestresowana na ta wizytę bo od tyg mnie wszystko boli kręgosłup, te jajniki, troche ukłuje , zaboli, odpukać od 3 dni jest dużo lepiej z moim kręgosłupem - wrócił do żywych, myśle ze każdej z nas inaczej reaguje organizm ale warto to sprawdzić u mnie nie jest to groźny obiaw.
Moje połówkowe mam na 6 kwietnia znowu 230zl, jakby zliczyć to na te wszystkie badania poszło nam już ponad tysiąc zł ...
Moje połówkowe mam na 6 kwietnia znowu 230zl, jakby zliczyć to na te wszystkie badania poszło nam już ponad tysiąc zł ...
reklama
Czy męczą kogoś pachwiny? Dziś cały dzień chodzę jak pokraka. Jakbym miała zakwasy po bieganiu... nawet mój uznał że kuleję dziś..
Ja też mam problem z pachwina lewa nie raz wstać nie mogę i chodzę jak pokraka