D
Deleted member 178340
Gość
Też na krzywa zamierzam wejść bez kolejki. Ale nie będę pytać ludzi o zgodę, tylko od razu pójdę do pielęgniarek i powiem, że na krzywą w ciąży przyszłam. Nie będę dodatkowej godziny siedzieć w kolejce, a ludzi ta minuta nie zbawi. Mam dobre żyły.Ja przed ciążą też myślałam że przecież ciężarne mogą grzecznie prosić a nie na siłę się pchać bo są w ciąży. Zmieniłam zdanie odkąd zaczęło to mnie dotyczyć. Z racji że muszę polegiwac i jak jadę na badania szczególnie te na czczo to też PROSIŁAM o wpuszczenie bez kolejki . Ale zauważyłam że jak się prosi to wtedy jest ' a nie za bardzo bo ja się spieszę ', w 15 tygodniu jak prosiłam bez kolejki żeby wejść na krzywa cukrowa to oczywiście też nie bo pani nie ma czasu. Pomimo informacji na drzwiach że panie w ciąży i na krzywa cukrowa bez kolejki. Później rozmawiałam z pielęgniarka i powiedziała mi że to nie można prosić czy pytać tylko trzeba przyjść do pielęgniarek i powiedzieć że się jest w ciąży i wejść na chama.. przykre to ale niestety.. Polacy nie są chętni do tego aby komuś ustąpić
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom