reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny zgłupiałam juz. Lekarz kazał mi umówić się na USG połówkowe od 26 marca (tego dnia będę w 20t + 6d). Niestety termin udało mi się zarezerwować na 17 marca (19t + 4 d). Napisałam do mojego gina czy to ok to mi odpisał ze mam umówić wizytę w wyznaczonym przez niego terminie czyli od tego 26 marca. Już nie kapuję w czym problem. Zmiana terminu teraz graniczy z cudem i raczej tego nie ogarnę chyba że musiałabym iść do innej placówki, a tam nie wiem jaki mają sprzęt, jakiego lekarza. Tu jestem zadowolona i ten gin co ma mi robić usg ma certyfikat FMF i dobry sprzęt. A ten mi się uparł ze mam iść od tego 26 marca? Wydaje się że ten 19t+4d to całkiem ok więc co robić? Kombinowac jak koń pod góre??

reklama
@chomiczka007 ja mam w 21 tc.

16uds65gk16dflk6.png

Wy kiedy macie to USG? w którym tc? Mama ginekolog pisze że najlepiej między 20+0 do 21+6
ja mam jutro bedzie 19.4 , ja tam sie nie sugeruje jakałś mama giekolog bo dla mnie jest mało wiarygodna... tylko moją ginekolog do której chodzę i która ma duże doświadczenie powyżej 30 lat
ale takie moje zdanie.. każdy sobie niech uwaza jak chce :p :D
zreszta moje dziecko jest starsze pare dni wedlug usg wiec wyjdzie jakby juz bylo po 20 tygodniu

Dziewczyny zgłupiałam juz. Lekarz kazał mi umówić się na USG połówkowe od 26 marca (tego dnia będę w 20t + 6d). Niestety termin udało mi się zarezerwować na 17 marca (19t + 4 d). Napisałam do mojego gina czy to ok to mi odpisał ze mam umówić wizytę w wyznaczonym przez niego terminie czyli od tego 26 marca. Już nie kapuję w czym problem. Zmiana terminu teraz graniczy z cudem i raczej tego nie ogarnę chyba że musiałabym iść do innej placówki, a tam nie wiem jaki mają sprzęt, jakiego lekarza. Tu jestem zadowolona i ten gin co ma mi robić usg ma certyfikat FMF i dobry sprzęt. A ten mi się uparł ze mam iść od tego 26 marca? Wydaje się że ten 19t+4d to całkiem ok więc co robić? Kombinowac jak koń pod góre??

Ja mam w 21i 2 dniu

Stworzyłem suwaczek ale nie ogarniam jak ma się pojawiać cały czas przy postach ?czy ja musze go non stop wklejac???Boszzzze alez ja tego nie ogarniam

hchye6hhuamqry57.png

reklama
Do góry