Tak, ale w sumie to nie odczuwałam wczesniej jakosctej tarczyce hehe
Ps: mój endokrynolog nie jest za przyjemny
ja do niego z uśmiechem, a on do mnie ze nie ma co się śmiać, bo jego pracy nikt nie docenia
mega poważny gościu, aż mnie przeraża hehe, a tak poza tym wiecie ze kazał mi się do niego zapisać za 4 tyg wiec poszłam do recepcji i mówię ze lekarz mnie przysłał i mam się zapisać do niego na 21, a baba wcrecepcji mówi ze termin jest na październik wiec jak się z nim umówiłam to mam sobie do niego isc bez terminu, wiec tak poszłam i mu mówię jak było, a ten wyjeżdża na mnie ze on bez karty mnie przyjmować nie będzie bo to tak jakby mnie nie leczył, bo w kartotece nic nie będzie, a przecież mnie diagnozuje i powinnam isc się zarejestrować z tekstem ,, jestem w ciąży „ No kurde, skąd mam wiedzieć ze coś takiego mam mówić... babka tez by mogła się domyślić i zapytać, jak widzi ze jestem ciemna i jak lekarz mnie przysyła to coś jest na rzeczy... teraz poszłam do niej i mówię ,, miałam pani powiedzieć ze jestem w ciąży” a ona do mnie - Ok jest pani zapisana .... tak proste, a tak trudne... NFZ ...