reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jedna łyżeczka dla dziecka dwie dla mamusi. .Ja od 3 dni czuje wzdęcia w nocy aż spać nie mogę... a dodam ze wczoraj starłam sobie na noc 2 jabłuszka, uwielbiam tartę jabłko, jak będę robić dziecku to mu polowe będę zjadała
Może też jabłka spróbuję, ostatnio wogole jakoś nie jadlam
Zapomniałam dodać ze mi nie pomogłoJedna łyżeczka dla dziecka dwie dla mamusi. .
Może też jabłka spróbuję, ostatnio wogole jakoś nie jadlam
martini87
Bardzo ładny ten wozekTeż tak czuję, ale nie ukrywam, ze trochę mnie to martwi.
My też zaopatrzyliśmy się już we wózek i fotelik. Zdecydowaliśmy się na używany, ale jest jeszcze na gwarancji. Zobacz załącznik 841139
Anulaa88
oliwiapatrycja
Aaa.. bo myślałam że pomogło właśnieZapomniałam dodać ze mi nie pomogło
GorzkaPomarańcza
@kiiinia91 Obierając i trąc jabłko pozbawiasz je dużej ilości błonnika więc na wzdęcia raczej Ci nie pomoże
GorzkaPomarańcza
Co do śliwek potwierdzam, zwłaszcza suszone. Zjadam jedną i mam pół dnia z głowyJa wiem tylko tyle, że śliwki i kiwi są dobre na zaparcia[emoji23][emoji4]
reklama
Jest to moja druga ciąża. Pierwszą niestety poroniłam.Witam wszystkie nowe mamusie[emoji3]
@martini31 trzymam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji110]
@Adoketa to jesteśmy w tym samym wieku [emoji6]które to dziecko u Ciebie bo u mnie 3
Oby tak było. W sumie nie miałam zbyt wielu objawów ale jak coś tam było czuć to wychodziłam z założenia, że tak ma być bo to ciąża. A teraz muszę się pilnować by nie taszczyć ogromnego wora psiej karmy. Bo się totalnie zapominam.Gratuluję bliźniaków, podwójne szczęście na pewno wszystko będzie dobrze, może te objawy znikają bo zaczęłaś drugi trymestr. Nie martw się, super, że wizyta już w poniedziałek to nie bedziesz musiała długo czekać żeby się upewnić. Trzymam kciuki, żeby dzieci rosły zdrowo
Praktycznie pod samą Wawą bo w Legionowie.Daleko od Wawy mieszkasz? ,ja 50 km
Udało się multicytowanie. Yeah! [emoji12]
Napisane na SM-T810 w aplikacji Forum BabyBoom