reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Zjadłam i pewnie jeszcze nie raz zjem[emoji4] nie ma co popadać w paranoję[emoji4]
Ja na początku będę mieć kokon [emoji4] Z takiego kokon dziecko ci nie wypadnie[emoji4]
Ja tez planuje kokon zakupić do 100 zł widziałam na Allegro na prawdę porządny i różne wzory
Anulaa88
Super [emoji4]Zobacz załącznik 840826
Hej dziewczyny zobaczcie jakie dziś doposażenie dostałam przy wizycie u ginekologa już butelki nie muszę przynajmniej kupować gdyby co a była w planach właśnie taka
Fiorna
Heeej, wracam po kilkudniowej nieobecności - byliśmy u przyszłych teściów na lubelszczyźnie.
Ale miałam nadrabiania co do bujaczka to ja się zakochałam w tym i jeżeli będzie mnie na niego stać to biorę na 100% cena w promocji 359 na stronie internetowej smyka.
Ale miałam nadrabiania co do bujaczka to ja się zakochałam w tym i jeżeli będzie mnie na niego stać to biorę na 100% cena w promocji 359 na stronie internetowej smyka.
Załączniki
oliwiapatrycja
O super ;-)ja też taką dostałam Avent natural jak byłam w ciąży z synkiem w 2014 rZobacz załącznik 840826
Hej dziewczyny zobaczcie jakie dziś doposażenie dostałam przy wizycie u ginekologa już butelki nie muszę przynajmniej kupować gdyby co a była w planach właśnie taka
GorzkaPomarańcza
Ja tam zawsze byłam trochę niezdarna, ale teraz to jestem niezdarą do kwadratuZe mnie w ciazy tez sie niezdara zaczyna robic i co chwile cos rozleje itp a wczesniej tak nie mialam
Anulaa88
Ja mam pierwszą część[emoji23]
reklama
Lewandowscy mają 3 wózki, z tego ten najbardziej popularny cybex kosztuje 10 tys [emoji14]
I pewnie wszystkie dostali za free w ramach odpowiedniej reklamy [emoji6]