Ja wam wklepuję te dwa bujaczki, co wczoraj mi oczy w słup stanęły, jeden faktycznie, bajer dla Lewandowskich, a drugi to chyba komuś cię pomerdało o jedno zero
Link do: 4MOMS LEŻACZEK BUJACZEK MAMAROO 4 NOWY MODEL
Link do: LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE DŹWIĘKI DO 18 KG MYSZKA
Powiem tak, bujaczek fajna rzecz, jak dziecko jeszcze samodzielnie nie siedzi, ale zaczyna jeść coś więcej niż mleko, mama też może usiąść wygodnie na podłodze i bawić się z dzieckiem. Ja przy Jasiu miałam taki najprostszy, jak pracowałam na komputerze, to synek był koło mnie i mógł sobie patrzeć na pokój dookoła. Bardzo mi się podobają bujaczki 3w1 tiny love, ale nowy kosztuje ponad 300zł, a ja potrzebuję dwa, także, może natrafię na używane w dobrej cenie. Of koz mierzę siły na zamiary.
Link do: Tiny Love LEŻACZEK BUJACZEK GONDOLA CZERWONY
Co do przewijaka, mam taki mega wielki stół, że będę kupować taki miękki, do położenia na nim, miałam tak przy Kubie, mobilne, bo i do łazienki (miałam wtedy jeszcze szeroką pralkę) i właśnie do pokoju na stół, czy komodę, jak ktoś ma
Z takich innych niezbędnych rzeczy, która uważam, że tym razem jest to mus, bo przy poprzednich dzieciach nie miałam, to krzesełka do karmienia, nie wiem jak to będzie wyglądało w przyszłości, ale chyba w takie ikeowskie się zaopatrzę, ale to na sporo późniejszy termin.
Na początek ma być wanienka, łóżeczko, wózek i akcesoria do karmienia, akcesoria do przewijania plus pieluszki podszyte ceratką (na wizytacje w przychodni)
Co za pyszne śniadanko ja tam widziałam, mniam, mniam, ja mam dzisiaj fazę na płatki z mlekiem
A i boleję, bo nie mogę już spać na brzuchu, przeszkadza mi