reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja miałam właśnie taki fotelik tylko inny kolor tapicerki. Używałam właściwie od początku jak dzieci miały 2-3tyg. Ja nie mam nikogo do pomocy na miejscu rodzice i teściowie mieszkają 120km od nas więc musiałam sobie radzić. Jak gotowałam obiad kładłam młodego z leżaczkiem na blacie w kuchni. Ja się krzątałam i miałam go na oku.

reklama
Jestem zla na siebie jak nie wiem co. Nie chciało mi się jechać do sklepu fryzjerskiego po farbę do włosów tą co zawsze kupuję więc poszłam do rossmana i kupiłam loreal preference kolor 11.11 miała być bardzo jasny popielaty blond. Położyłam tylko na odrost i jest ton, dwa ciemniejszy od reszty bardziej żółty. Na dodatek tak śmierdziała ta farba, że nie mogłam oddychać.
Na dodatek przed chwilą zbiłam męża perfum a był prawie cały buuu. Będzie zły ale sam go postawił w takim miejscu.

Miałam dokładnie taki jak ze zdjęcia :p a ta żabke jak się pociągało to leciała chwilę melodyjka :-) teraz tez planuje taki kupić zwykły prosty bo tamten oczywiście jak większość rzeczy sprzedałam bo nie chciałam więcej już dzieci :p

Jestem zla na siebie jak nie wiem co. Nie chciało mi się jechać do sklepu fryzjerskiego po farbę do włosów tą co zawsze kupuję więc poszłam do rossmana i kupiłam loreal preference kolor 11.11 miała być bardzo jasny popielaty blond. Położyłam tylko na odrost i jest ton, dwa ciemniejszy od reszty bardziej żółty. Na dodatek tak śmierdziała ta farba, że nie mogłam oddychać.
Na dodatek przed chwilą zbiłam męża perfum a był prawie cały buuu. Będzie zły ale sam go postawił w takim miejscu.
Współczuję☹

16uds65gk16dflk6.png

Ja farbuje tez farba z rossmana jakims popielatym blondem wellaton chyba i niestety gdybym chciala miec taki kolor jak na koncowkach musialabym 1,5h trzymac.
Ostatnio zbilam dozownik na mydlo, tez byl pelny, a zebrac tyle mydla z ciemnych kafli wcale nie jest latwo :D ogolnie jestem niezdarna i wszystko psuje :D

reklama
No i pozamiatane...[emoji16] przeczytałam o makreli i tylko o niej teraz myślę [emoji23]

16uds65gk16dflk6.png
A ja zjadlam wczoraj wedzona makrele a juz po posilku troche sie wystraszylam i sobie pomyslalam ze w sumie to nie powinnam w ciazy jesc czegos takiego.. A Wy jakie macie podejscie do wedzonych ryb w ciazy?

Do góry