Ja miałam właśnie taki fotelik tylko inny kolor tapicerki. Używałam właściwie od początku jak dzieci miały 2-3tyg. Ja nie mam nikogo do pomocy na miejscu rodzice i teściowie mieszkają 120km od nas więc musiałam sobie radzić. Jak gotowałam obiad kładłam młodego z leżaczkiem na blacie w kuchni. Ja się krzątałam i miałam go na oku.
reklama
Jestem zla na siebie jak nie wiem co. Nie chciało mi się jechać do sklepu fryzjerskiego po farbę do włosów tą co zawsze kupuję więc poszłam do rossmana i kupiłam loreal preference kolor 11.11 miała być bardzo jasny popielaty blond. Położyłam tylko na odrost i jest ton, dwa ciemniejszy od reszty bardziej żółty. Na dodatek tak śmierdziała ta farba, że nie mogłam oddychać.
Na dodatek przed chwilą zbiłam męża perfum a był prawie cały buuu. Będzie zły ale sam go postawił w takim miejscu.
Na dodatek przed chwilą zbiłam męża perfum a był prawie cały buuu. Będzie zły ale sam go postawił w takim miejscu.
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Miałam dokładnie taki jak ze zdjęcia a ta żabke jak się pociągało to leciała chwilę melodyjka :-) teraz tez planuje taki kupić zwykły prosty bo tamten oczywiście jak większość rzeczy sprzedałam bo nie chciałam więcej już dzieci
Anulaa88
Współczuję☹Jestem zla na siebie jak nie wiem co. Nie chciało mi się jechać do sklepu fryzjerskiego po farbę do włosów tą co zawsze kupuję więc poszłam do rossmana i kupiłam loreal preference kolor 11.11 miała być bardzo jasny popielaty blond. Położyłam tylko na odrost i jest ton, dwa ciemniejszy od reszty bardziej żółty. Na dodatek tak śmierdziała ta farba, że nie mogłam oddychać.
J
Jak włosy są rozpuszczone to za bardzo nie widać ale jak związane to widać, że od głowy są żółte. Poczekam za 3tyg i pofarbuję jeszcze raz. Nie chcę od razu bo popalę włosy.Współczuję☹
Anulaa88
Oj nie... Ale oceny ma słabe...Byliście na filmie Kobiety mafii?
Maljan
Ja nie byłam, był mój brat i mówił, że słabyByliście na filmie Kobiety mafii?
GorzkaPomarańcza
Ja farbuje tez farba z rossmana jakims popielatym blondem wellaton chyba i niestety gdybym chciala miec taki kolor jak na koncowkach musialabym 1,5h trzymac.Jestem zla na siebie jak nie wiem co. Nie chciało mi się jechać do sklepu fryzjerskiego po farbę do włosów tą co zawsze kupuję więc poszłam do rossmana i kupiłam loreal preference kolor 11.11 miała być bardzo jasny popielaty blond. Położyłam tylko na odrost i jest ton, dwa ciemniejszy od reszty bardziej żółty. Na dodatek tak śmierdziała ta farba, że nie mogłam oddychać.
Ostatnio zbilam dozownik na mydlo, tez byl pelny, a zebrac tyle mydla z ciemnych kafli wcale nie jest latwo ogolnie jestem niezdarna i wszystko psuje
reklama
martini87
A ja zjadlam wczoraj wedzona makrele a juz po posilku troche sie wystraszylam i sobie pomyslalam ze w sumie to nie powinnam w ciazy jesc czegos takiego.. A Wy jakie macie podejscie do wedzonych ryb w ciazy?No i pozamiatane...[emoji16] przeczytałam o makreli i tylko o niej teraz myślę [emoji23]