reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie umiem liczyć chyba ,zresztą w ciąży to naprawdę mam kłopoty często z myśleniem i przetwarzaniem informacji :p

Nie Ty jedna, więc bez obaw [emoji4][emoji16]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Mój przyjaciel czteronożny robi dokładnie to samo, wypatruje przez okno i obserwuje dzielnice [emoji28][emoji28]

Ja okna niedawno myłam to mam spokój, teraz dopiero następne mycie zrobię tak w połowie kwietnia, jak już będzie po malowaniu salonu i pokoiku dla dzidziusia :) ja całe szczęście mam niskie te okna i daje radę bez problemu umyć.

oar8flw1mdp5ujvp.png
Ja też mam właśnie nisko okna:-) a mieszkam w domu na parterze to pies nawet z dworu chce oknem wchodzić :p

Sexi mama :-) troszkę minimalnie widać i tak malutki ;-)
O i psiurek załapał się na zdjęciu :-)

To tak specjalnie do zdjęcia odpicowana [emoji28] ale dziekuje [emoji8]
Tak, Goku wszędzie za mną chodzi, próbował się wdrapać na łóżko hah. On to jeszcze maluch, ma 7 miesięcy, wiec akurat w sierpniu będzie miał roczek i urodzinki. Ja z czerwca, piesek z lipca, dzidzia z sierpnia [emoji28][emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

To tak specjalnie do zdjęcia odpicowana [emoji28] ale dziekuje [emoji8]
Tak, Goku wszędzie za mną chodzi, próbował się wdrapać na łóżko hah. On to jeszcze maluch, ma 7 miesięcy, wiec akurat w sierpniu będzie miał roczek i urodzinki. Ja z czerwca, piesek z lipca, dzidzia z sierpnia [emoji28][emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Co miesiąc urodzinki :p impreza za imprezą będzie :-D

reklama
Do góry