miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Nie umiem liczyć chyba ,zresztą w ciąży to naprawdę mam kłopoty często z myśleniem i przetwarzaniem informacji
Nie Ty jedna, więc bez obaw [emoji4][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie umiem liczyć chyba ,zresztą w ciąży to naprawdę mam kłopoty często z myśleniem i przetwarzaniem informacji
O znam to, cały dół okna osliniony i brudny od nosa psaTo faktycznie nic nie rób jak Ci się kręci :-/
Ja ostatnio mylam jedno ale jeszcze zdąży mi się ubrudzic bo pies wchodzi na parapet i okno i szybę brudzi
Ja też mam właśnie nisko okna:-) a mieszkam w domu na parterze to pies nawet z dworu chce oknem wchodzićMój przyjaciel czteronożny robi dokładnie to samo, wypatruje przez okno i obserwuje dzielnice [emoji28][emoji28]
Ja okna niedawno myłam to mam spokój, teraz dopiero następne mycie zrobię tak w połowie kwietnia, jak już będzie po malowaniu salonu i pokoiku dla dzidziusia ja całe szczęście mam niskie te okna i daje radę bez problemu umyć.
Mamy listę sierpniowych Mam w innym wątku - sprawdź )Jak ja będę rodziła tego 24 sierpnia to niektóre z was będą już miały duże pączusie dzidziusie ktoś ma podobny termin do mojego?
Sexi mama :-) troszkę minimalnie widać i tak malutki ;-)Jak już wcześniej była mowa o brzucholach to mój jest bardziej widoczny jak ubiorę coś obcislego [emoji28][emoji28] a to dopiero 16 tydzień 4 dzień.
Sexi mama :-) troszkę minimalnie widać i tak malutki ;-)
O i psiurek załapał się na zdjęciu :-)
Co miesiąc urodzinki impreza za imprezą będzieTo tak specjalnie do zdjęcia odpicowana [emoji28] ale dziekuje [emoji8]
Tak, Goku wszędzie za mną chodzi, próbował się wdrapać na łóżko hah. On to jeszcze maluch, ma 7 miesięcy, wiec akurat w sierpniu będzie miał roczek i urodzinki. Ja z czerwca, piesek z lipca, dzidzia z sierpnia [emoji28][emoji28]
O jaki słodziak <3
To mój mały, czworonożny synek [emoji190][emoji252]