oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi 3 aplikacje pokazują, że jestem w 16 tygodniuŚciągnęłam sobie aplikacje na tel nasza ciąża ,taka ładna stopa w tle
Tylko pokazuje juz inaczej jak mam dzisiaj np 17,4 tydz to tam jest juz 18 Zobacz załącznik 840205
Zawsze do przodu i niektórzy tez tak mówią te parę dni do przodu . Dla mnie to jeszcze 17 a nie 18Mi 3 aplikacje pokazują, że jestem w 16 tygodniu
Ja mam termin na 23.08 ale planowana cc będę miała jakoś tydzień przedJak ja będę rodziła tego 24 sierpnia to niektóre z was będą już miały duże pączusie dzidziusie ktoś ma podobny termin do mojego?
Ale to jest 18!!! co Ty taka uparta jestes . 17 skończony, a te 4 dni to juz z 18 tygodnia .Zawsze do przodu i niektórzy tez tak mówią te parę dni do przodu . Dla mnie to jeszcze 17 a nie 18
No dobra niech będzieAle to jest 18!!! co Ty taka uparta jestes . 17 skończony, a te 4 dni to juz z 18 tygodnia .
Jak ja będę rodziła tego 24 sierpnia to niektóre z was będą już miały duże pączusie dzidziusie ktoś ma podobny termin do mojego?