reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja pije 2 dziennie. Zwykle czarne z 2 lyzeczek kawy z cukrem bez mleka W każdej ciąży piłam. Dzieciom nie zaszkodziło.

reklama
Niedługo święta i tak się zastanawiam czy jak będę być okna w połowie marca to mogę czy powinnam sobie odpuścić i zagnać męża żeby umyl.. Bo w ciąży niby nie powinno się takich rzeczy robić .

Niedługo święta i tak się zastanawiam czy jak będę być okna w połowie marca to mogę czy powinnam sobie odpuścić i zagnać męża żeby umyl.. Bo w ciąży niby nie powinno się takich rzeczy robić .
Jesli sie dobrze czujesz i bedziesz uwazac aby nie upaść to można. Uwierz mi ja w 9 miesiącu wazac grubo ponad 9 dych mylam i bylo ok. Trzeba sluchac swojego ciala a wszystko bedzie ok.

Ja na pewno nie będę, bo kręci mi się w głowie jak podnosze głowę do góry, a co dopiero jakbym jeszcze czyścić miała...

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja na pewno nie będę, bo kręci mi się w głowie jak podnosze głowę do góry, a co dopiero jakbym jeszcze czyścić miała...

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
To faktycznie nic nie rób jak Ci się kręci :-/
Ja ostatnio mylam jedno ale jeszcze zdąży mi się ubrudzic bo pies wchodzi na parapet i okno i szybę brudzi :p

Ja nie pije kawy. Przed ciaza lubilam sobie kawke wypic ale teraz nie ciagnie mnie do kawy. A jak juz mnie najdzie ochota to kawa zbozowa mi wystarcza :)

Tez zbożówkę piję. Myślę że bez powodu o piciu kawy się nie mówi. Ja tam wole nie miec pozniej do siebie pretensji kiedy cos pojdzie nie tak. Każdego wybór :)

reklama
Jak ja będę rodziła tego 24 sierpnia to niektóre z was będą już miały duże pączusie dzidziusie :D ktoś ma podobny termin do mojego?

Do góry