reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zrobię dziś ogórkową i piersi z papirusa, bo mnie chęć naszła.
Tak w ogóle to chodzi za mną coś niezdrowego do jedzenia. Mam chęć na zupkę chińska albo takie ziemniaki z proszku z winiary. Nie wiem skąd takie zachcianki nigdy takiego jedzenia nie nie jem...
Chyba sobie zrobię kisiel z własnego soku z malin
Mój syn zażyczył sobie losołek w kluseczkami i kulcaka [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Wow super :-)zazdroszczę bo też bym chciała córeczkę teraz :p to już wiesz co kupować w jakich kolorach :-)

Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]

W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]

W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Wczoraj miałaś to usg? :-) to już 16 tydzień to raczej już małe szanse na pomyłkę tak mi się wydaje ;-)

Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój :p z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam :unsure:
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek :laugh2: gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha :laugh2::laugh2: także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec :p Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek :-D

Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój :p z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam :unsure:
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek :laugh2: gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha :laugh2::laugh2: także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec :p Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek :-D
Zdrówka życzę. Taka jelitówka to potrafi wymęczyć.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
[/QUOTE]
Ja też często gotuję to co c

Kinia, mnie też już kusi żeby założyć lżejsze buty, kurtkę ale jeszcze sobie daruję żebym się na przeziębiła.
O 2tyg koleżanki mąż przywozi mi dzieci z przedszkola i tak ma byc jeszcze 5-6tyg bo ma szkolenie i wcześniej kończy. Nasi synowie chodzą razem jego synem do przedszkola. Jak super, że nie muszę po nich jeździć:)

reklama
Byłam w Pepko bo mam obok swojej pracy, rajstopki za 1zl, body po 3zl, spodenki za 5zl No taniej niż na ciuchach tylko akurat było na 9-12 msc i wszystko dla dziewczynek :D nie skusiłem się bo jeszcze z Rej dziewczynki za 2 tyg wyjdzie chłopak to go na roczek nie ubiorę w róż :D

Do góry