reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zrobię dziś ogórkową i piersi z papirusa, bo mnie chęć naszła.
Tak w ogóle to chodzi za mną coś niezdrowego do jedzenia. Mam chęć na zupkę chińska albo takie ziemniaki z proszku z winiary. Nie wiem skąd takie zachcianki nigdy takiego jedzenia nie nie jem...
Chyba sobie zrobię kisiel z własnego soku z malin
Mój syn zażyczył sobie losołek w kluseczkami i kulcaka [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Wow super :-)zazdroszczę bo też bym chciała córeczkę teraz :p to już wiesz co kupować w jakich kolorach :-)

Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]

W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]

W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Wczoraj miałaś to usg? :-) to już 16 tydzień to raczej już małe szanse na pomyłkę tak mi się wydaje ;-)

Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój :p z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam :unsure:
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek :laugh2: gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha :laugh2::laugh2: także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec :p Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek :-D

Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój :p z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam :unsure:
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek :laugh2: gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha :laugh2::laugh2: także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec :p Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek :-D
Zdrówka życzę. Taka jelitówka to potrafi wymęczyć.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
[/QUOTE]
Ja też często gotuję to co c

Kinia, mnie też już kusi żeby założyć lżejsze buty, kurtkę ale jeszcze sobie daruję żebym się na przeziębiła.
O 2tyg koleżanki mąż przywozi mi dzieci z przedszkola i tak ma byc jeszcze 5-6tyg bo ma szkolenie i wcześniej kończy. Nasi synowie chodzą razem jego synem do przedszkola. Jak super, że nie muszę po nich jeździć:)

reklama
Byłam w Pepko bo mam obok swojej pracy, rajstopki za 1zl, body po 3zl, spodenki za 5zl No taniej niż na ciuchach tylko akurat było na 9-12 msc i wszystko dla dziewczynek :D nie skusiłem się bo jeszcze z Rej dziewczynki za 2 tyg wyjdzie chłopak to go na roczek nie ubiorę w róż :D

Do góry