Mój syn zażyczył sobie losołek w kluseczkami i kulcaka [emoji23]Ja zrobię dziś ogórkową i piersi z papirusa, bo mnie chęć naszła.
Tak w ogóle to chodzi za mną coś niezdrowego do jedzenia. Mam chęć na zupkę chińska albo takie ziemniaki z proszku z winiary. Nie wiem skąd takie zachcianki nigdy takiego jedzenia nie nie jem...
Chyba sobie zrobię kisiel z własnego soku z malin
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Wow super :-)zazdroszczę bo też bym chciała córeczkę teraz to już wiesz co kupować w jakich kolorach :-)
Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]
W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]
oliwiapatrycja
Wczoraj miałaś to usg? :-) to już 16 tydzień to raczej już małe szanse na pomyłkę tak mi się wydaje ;-)Tez się cieszę, ale z tego co czytałam to może to się jeszcze pare razy zmienić [emoji28] także dopiero za 4 tygodnie dowiemy się tak na 99,9% czy to aby na pewno dziewczynka [emoji146]
W sumie to wole jeszcze nie szaleć i narazie kupowac uniwersalne, dopiero pod koniec marca/początek kwietnia kupię coś bardziej dla dziewczynki jeśli to się potwierdzi [emoji5]
Fiorna
Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek
Miałam dziś wizytę u gina. Moja pani doktor miała dziś zabójczy humorek gdy zaczęła badanie usg to po sekundzie zaczęła wołać "widzę siusiora" hahaha także myślę że na 99,9% będzie jednak chłopiec Malutki mierzy już 8 cm i podczas badania skakał jak kangurek
Zdrówka życzę. Taka jelitówka to potrafi wymęczyć.Heej! Nie odzywałam się od kilku dni bo u mnie w domu ponury nastrój z 6 domowników 3 ma grypę żołądkową, ja od niedzieli wymiotowałam dalej niż widziałam
Ja też często gotuję to co c
Kinia, mnie też już kusi żeby założyć lżejsze buty, kurtkę ale jeszcze sobie daruję żebym się na przeziębiła.
O 2tyg koleżanki mąż przywozi mi dzieci z przedszkola i tak ma byc jeszcze 5-6tyg bo ma szkolenie i wcześniej kończy. Nasi synowie chodzą razem jego synem do przedszkola. Jak super, że nie muszę po nich jeździć
O 2tyg koleżanki mąż przywozi mi dzieci z przedszkola i tak ma byc jeszcze 5-6tyg bo ma szkolenie i wcześniej kończy. Nasi synowie chodzą razem jego synem do przedszkola. Jak super, że nie muszę po nich jeździć
Anulaa88
No i pięknie[emoji4]Znajoma mojej mamy /43lata/ urodziła dziś trojaczki To jej pierwsze dzieci.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Byłam w Pepko bo mam obok swojej pracy, rajstopki za 1zl, body po 3zl, spodenki za 5zl No taniej niż na ciuchach tylko akurat było na 9-12 msc i wszystko dla dziewczynek nie skusiłem się bo jeszcze z Rej dziewczynki za 2 tyg wyjdzie chłopak to go na roczek nie ubiorę w róż