reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

ja byłam w szoku że na prenatalnych tak współpracował, że lekarz stwierdził że badania sie nadaja do pokazania na corocznych audytach, byłam 2 tygodnie wczesniej, dzidzia mierzyła w tedy 4cm i tak kopała, podkurczała nóżki, machała rączkami , że nie mogłam uwierzyc że ma tylko 4cm ;)
To cudnie[emoji4] mój się nawet nie chciał odwracać[emoji23] lekarz próbował głowicą go zmusić, ale nic to nie dało..Ale za to mój mąż był w szoku, bo po raz pierwszy był ze mną na badaniach i nie sądził, że tak wszystko widać i słychać[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OLX cały czas w ruchu :) Podobają mi się tego typu wózki
ja też mam takie preferencje co do wózka, w sklepie są tak od 1700zł, myślę że na olx za używkę jestem w stanie dac z 1100zł, tylko trzeba szukać okazji - wyniuchać ładny tani w dobrym stanie ;) mamy czas dziewczyny na wyniuchanie perełek - jak poznam płeć to na olx będę jak pies tropiący :D

Dzień dobry po weekendzie :)

Sama właśnie przeglądam sobie olxa, naturalnie wózki i jak zwykle zaczynam od najtańszych, czasem za grosze można trafić prawdziwe perełki, ja ze względu na specyfikę wózka i tak celować muszę w granicę 700zł i więcej. I się nadziwić nie mogę, że ludzie potrafią taki syf czasem wystawić, że wstyd aż wchodzić w takie ogłoszenie. Z siostrą kiedyś sobie robiłyśmy jaja i wyszukiwałyśmy obciachowe ogłoszenia na olxie, używane perfumy, w których zostało 10% zawartości, albo używane butelki plastikowe dla niemowląt (łącznie ze smoczkami). Dobre na zły humor, bo zachłanność ludzka czasem śmieszy :D

Dzień dobry po weekendzie :)

Sama właśnie przeglądam sobie olxa, naturalnie wózki i jak zwykle zaczynam od najtańszych, czasem za grosze można trafić prawdziwe perełki, ja ze względu na specyfikę wózka i tak celować muszę w granicę 700zł i więcej. I się nadziwić nie mogę, że ludzie potrafią taki syf czasem wystawić, że wstyd aż wchodzić w takie ogłoszenie. Z siostrą kiedyś sobie robiłyśmy jaja i wyszukiwałyśmy obciachowe ogłoszenia na olxie, używane perfumy, w których zostało 10% zawartości, albo używane butelki plastikowe dla niemowląt (łącznie ze smoczkami). Dobre na zły humor, bo zachłanność ludzka czasem śmieszy :D
ja właśnie znalazłam używaną wanienkę z ikei :D za ile ? za cenę nowej haha, już nie mówiąc o wózka używanych wystawianych za 3,5tysiąca :D

Być może, mama jest spokojną kobietą ;)
U mnie się tam chyba sprawdziło. Mama spokojna, tata spokojny to i maleństwo na prenatalnych było grzeczne ;)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Robiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.

Robiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.
Prywatnie robiłam pierwsze. Drugie też mam zamiar. Prywatnie, bo chciałam się dostać do konkretnego centrum i do konkretnego lekarza.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry