reklama
Paulana
Fanka BB :)
Dziwne że nie chcieli wpuścić. Ja czy chodzę prywatnie do mojego gin czy na NFZ to mąż zawsze wchodzi. W końcu to też jego dziecko i ma do tego prawo
Tez nas to zaskoczyło :/
zanka200389
Ja na fundusz. Mojego tez nie wpuscili ale mój za bardzo się nie smucil bo on każde usg wchodzi i ogląda maluszkaRobiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.
GorzkaPomarańcza
Ja byłam sama na wszystkich usg, jeszcze nie spotkałam żadnego ojca dziecka przed gabinetem ani nfz, ani prywatnym, co mnie trochę dziwiRobiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.
Paulana
Ja byłam sama na wszystkich usg, jeszcze nie spotkałam żadnego ojca dziecka przed gabinetem ani nfz, ani prywatnym, co mnie trochę dziwi
U nas jeśli są to siedzą na korytarzu i czekają nie dziwię się skoro podejście lekarzy jest takie jak w moim przypadku kiedy mój partner wchodząc do gabinetu usłyszał "a Pan nie pracuje?"
aniaczarnula
Iga nie ma co się denerwować. Być może żadna z nas nie miała takich dolegliwości dlatego brak konkretnej odpowiedzi. Ja miewam czasem lekkie spiecia brzucha coś w stylu jak na @ Ale to normalne jak się macica rozciąga.Zero podpowiedz lub rad za to jedna osoba oznaczyla ze porobilam literowki wsparcie jak cholera pozdrawiam Cię
A co oznaczeń pod postami to mi również zdarza się wcisnąć komuś przez przypadek jakąś głupią ocenę przy przewijaniu postów i dopiero poprawiam po jakimś czasie.
aniaczarnula
@.rudzielec witamy [emoji3]
@kiiinia91 myślimy bardzo podobnie jeśli chodzi o wyprawkę dla maluszka
@miloscwczasachpopkultury ja również nie znam płci [emoji109]
@kiiinia91 myślimy bardzo podobnie jeśli chodzi o wyprawkę dla maluszka
@miloscwczasachpopkultury ja również nie znam płci [emoji109]
reklama
aniaczarnula