oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Na allegro szukam ten 24 zł a taki tylko usztywniany 34 zł :-) i dużo różnych wzorówUniwersalny, bardzo ładny z resztą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegro szukam ten 24 zł a taki tylko usztywniany 34 zł :-) i dużo różnych wzorówUniwersalny, bardzo ładny z resztą
Uniwersalny[emoji4] ładny[emoji4]Co myślicie o tym wzorze ,uniwersalny czy taki bardziej chłopięcy? :-)
Chce coś zamówić a nie znam jeszcze płci Zobacz załącznik 838311
Też biorę femibion i magne b6.Imiona u nas to tez temat dyskusyjny córka ma na imię Ala i wtedy jakby była chłopcem miał być Jan ale już mi się nie podoba. Próbuje przeforsować Aleksandra lub Aleksander ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie będzie się jeszcze zmieniac jak przy pierwszym dziecku.
Pytanie z innej beczki, jakie witaminy bierzecie? Kupuję femibion ale cena jest powalająca chętnie zmienię na coś tańszego a równie dobrego.
Podajesz nip pracodawcy taki sam jak na poprzednim zwolnieniu, jest to kontynuacja zwolnienia, nie możesz mieć ani jednego dnia przerwy bo wtedy ZUS nie wypłaciJuż wiem,że zasiłek z ZUS tylko na kogo to L4 [emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę mama dha nie całe 40 zl za paczkę. W poprzedniej ciąży brałam omega med optima dha to 50-60 złImiona u nas to tez temat dyskusyjny córka ma na imię Ala i wtedy jakby była chłopcem miał być Jan ale już mi się nie podoba. Próbuje przeforsować Aleksandra lub Aleksander ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie będzie się jeszcze zmieniac jak przy pierwszym dziecku.
Pytanie z innej beczki, jakie witaminy bierzecie? Kupuję femibion ale cena jest powalająca chętnie zmienię na coś tańszego a równie dobrego.