reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A kleik kiedy będziesz wprowadzać ? Ja chyba przed końcem listopada , jakoś za trzy tygodnie :)
Boże dziewczyny a ja jeszcze nie myślę o rozszerzeniu diety [emoji23][emoji23]
Z Aleksem nie mogłam się doczekać aż zacznę dietę rozszerzać. A z małą to nawet nie myślę. Tak mi wygodnie KP [emoji23]Ale u nas przynajmniej jeszcze 3 miesiące wyłącznie cycusia :)

reklama
To ja juz to chyba robie automatycznie bo mi nie przeszkadza haha :D
Ale byście widzialy mojego męża jak kiedyś w nocy zapinal małej te napy w kroku i chyba trzy razy źle to zrobił to tak kurwowal pod nosem ze ja leżałam w łóżku i płakałam ze śmiechu hahahhaa :) :D
Dla mnie to nie jest śmieszne bo sama nie raz mam problem [emoji16][emoji16]
Tzn sa cieple,niektore ladne, ale wszystko sie do nich przyczepia :p
Mi ten materiał nie odpowiada .. nie wiem czemu [emoji16] jakoś tak staro mi się kojarzy więc idzie na noc tylko. Wiem że ja chodziłam w tych welurach bo jeszcze na strychu się plątały . W ogóle to moja mama ma schowany jeden ciuszek po mnie i ma plan ubrać w to mojego Olka jak będzie to na niego dobre [emoji16]

Wpadłam na chwilę i lecę dalej. Dziś zakupy (teściowa przyjechała do dzieci). A potem cały dzień kuchnia.
Kończę usypiac małą i po dzisiejszym gotowaniu muszę ogarnąć kuchnie i ubrać stół. Przygotować ciuchy sobie i dzieciom bo jutro się nie wyrobię. Porażka. Padam. A Wam spokojnej nocy [emoji8]

Dla mnie to nie jest śmieszne bo sama nie raz mam problem [emoji16][emoji16]Mi ten materiał nie odpowiada .. nie wiem czemu [emoji16] jakoś tak staro mi się kojarzy więc idzie na noc tylko. Wiem że ja chodziłam w tych welurach bo jeszcze na strychu się plątały . W ogóle to moja mama ma schowany jeden ciuszek po mnie i ma plan ubrać w to mojego Olka jak będzie to na niego dobre [emoji16]
Ja mam po Wiki jedna skarpetke :D a material nie jest taki zly,tyle tylko ze czepliwy dosyc :p

reklama
Dziewczyny sorki za nie zbyt przyjemny temat ale wydaje mi się , że naturalny , codzienny u nas :)
Jak wygląda też śluz w kupkach u waszych małych alergików ? Mojej małej kupka tak się ciągnie , a jest rzadka , całkiem jak woda praktycznie, tylko ziarenka ma. To normalne , że jest ten śluz ? Jest na Pepti.

U mnie po Nutramigenie raz bardziej 'zwarta' a raz rzadsza, tez czasami ziarenka, po nocce zielona, w ciagu dnia zielonkawo żółta albo zolta ;) pierwszy raz jak zobaczyłam zielona kupe to myślałam ze padnę na zawał ale podobno po Nutramigenie tak jest

Do góry