reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Sama słodycz :)

A mam pytanie do tych osób co nas obserwowały. Żeby nas czytać musialyscie mieć założone konta czy wystarczyło wchodzić na wątek i było widać wszystko ?
Trzeba było mieć dodane do obserwowanych ?

Ja do Was dołączyła jakoś w połowie ciazy to nie miałam na początku konta a wszystko było widać.

reklama
Też mam ten problem, nawet 1 litra w dzień nie wcisne:crazy: pilnuje się ale słabo mi to wychodzi, często wieczorem dopiero zaskakuje, że wypiłam może z dwie szklanki:shocked2:
Ja tak samo.. :/ pije teraz herbaty ziolowe(melisa,koper,pokrzywa,lipa),a dodatkowo robie sobie kuracje odrobaczajaca organizm z wrotyczem ;) a tylko dlatego ,bo nie karmie piersia.. inaczej bym nie ryzykowala,nie wiem jakby ziola z mieszanki dzialaly na mala ;) a do wody znow nie moge sie przemoc.. :/

A tutaj Pan Miś :D
IMG_20181026_154920.jpg

Załączniki

• IMG_20181026_154920.jpg
    IMG_20181026_154920.jpg
    118,1 KB · Wyświetleń: 380
6w1 bardzo dobrze przez 4h była bardzo senna 3h nieprzerwanie spala potem karmienie i przez godzinę przystąpiła budziła i znowu zasypiala a później wróciła do siebie. Nóżka nie bolała i nic się nie działo. Za to na pnemokoki cały dzień marudzila i nie pozwalała się odłożyć mało jadła. W obu przypadkach bez gorączki
U nas ten sam zestaw (6w1+ pneumokoki na NFZ ) za jednym zamachem, zero objawów, bez gorączki, marudzenia, ew dłużej w nocy pospala bo 7 h. Nóżki chyba też Jej nie bolały.

Dziewczyny wiem, że milion razy już był temat ten i podawałyście pewnie firmy i linki, ale ja wtedy przeoczyłam i nie wiem.

Chodzi mi o polecane urządzenia do ściągania wydzieliny i tego co tam głębiej w nosku. Co polecacie i jakiej firmy?

Bo będziemy musieli zamówić, bo ta zwykła gruszka nic nie ściąga, a mała jak popłacze chwile dużej to później tak dziwnie charczy od środka jakby i to pewnie przez to, ze nie mamy jak ściągać teraz tego. Aż się boje co jej się tam nagromadziło..
Ja już przetestowalam i szczerze polecam aspirator katarek który podłącza się do rury odkurzacza. Przed zabiegiem psikam do noska woda morską potem na brzuszek zeby przy wysilku troszke rozruszala wydzielinke w nosku a potem odsysam. Powiem wam że czasem tyle klików wylatuje że szok.

reklama
Do góry