G
reklama
E
Ewka34
Gość
A ja mam to gdzies.. nic do ukrycia nie mam,jestem soba, a jesli ktos mnie skojarzy to nawet i dobrze,niech sie dowiedza jaka mam sytuacje w domu i ze moja tesciowa nie jest taka cudowna i zaj.bista dla swoich wszystkich dzieci ,a takze i wnukow.. tu moge sie wygadac.. nie obchodzi mnie kto to czyta.. zreszta malo ludzi ma popierdzielonych tesciow i zla sytuacje w domu? poza tym jestem zdania ze wygadac sie mozna, ale nie wtryniac do czyjegos zycia i oceniania go wiedzac tylko czesc.. posluchac rad,chociaz i tego nie wymagam,a bardziej slowa wspolczuje,choc nie koniecznie.. bardziej chodzi o chec wygadania sie obcym dla mnie ludziom.. jedynie czego nie dodaje to swoich zdjec,corki starszej i meza.. a mloda wiadomo ze sie zmieni no i nie nam kont spolecznosciowychWiecie jak jest w internecie, ludzie grzebią, szukają i czytają a to forum było otwarte, publiczne więc każdy ma prawo zajrzeć i czytać więc trochę się dziwiłam, że tak się tutaj ,,rozkręciłyście,, Ja ogólnie nie lubie za dużo wypisywać na takich portalach, wolę jakoś tak bardziej ogólnikowo, bez szczegółów może dlatego nie zapisałam się na początku, sama nie wiem hihi Ogólnie w życiu realnym też do gaduł nie należe więc spokojnie, nie zasypie was postami a i jeszcze coś- puki ktoś zachowuje pełną anonimowość to można napisać więcej ale jak Wy lubicie dodać zdjęcia to dla Was forum prywatne jest lepszą opcją
E
Ewka34
Gość
Jaki fajny ❤Kupiłam małej takiego słonika, grzechotka z gryzakiem. Wydarze i zobaczę czy będzie chciała trzymać Zobacz załącznik 910929
Lustysia
Fanka BB :)
Spróbować nie zaszkodzi, a nóż się uda. Ja wg nie chciałam dawac młodej smoczka, ale jak najedzona, wyspana przebrana i płakała to był to sposób na uspokojenie, żeby trochę polezala. Po porodze to cały szpital ja słyszał te kilka dni co byliśmyDziewczyny nauczyłam młoda ze sama zasypia ale problem to smoczek w nocy problemu nie ma bo jak zaśnie to wypluje i śpi ciągiem parę godzin. Problem jest w dzień. Sama zaśnie ze smoczkiem w buzi i go wypluje ale budzi się właśnie często bo go potrzebuje. Myślałam aby wyeliminować ten smoczek to może i w dzień będzie nieprzerwanie spać. Co o tym myślicie. No i myślę że jak młoda jest mala tym szybciej i łatwiej jest oduczyć
MellAnia
Moj zaczyna powoli chwytać różne przedmioty ale tego typu gryzaki muszę mu sama dawać do raczki ( chciałam żeby coś sobie pociumkał bo wkłada paluszki do buzi) ale nie chce za długo tego trzymać. Takie nieporęczne wydają mi się te gryzaki. Zamierzam się do zakupu tej żyrafy.Kupiłam małej takiego słonika, grzechotka z gryzakiem. Wydarze i zobaczę czy będzie chciała trzymać Zobacz załącznik 910929
karkula309
Ja się martwiłam że nie chwyta . Miałam dużo różnych rzeczy i nic. A kupiłam takiego poręcznego gryzaka co nawet jak puści to ma na rączce i zaraz znów chwyta . I od razu po zakupie gryzak poszedł do buzi Zobacz załącznik 910936
Załączniki
GorzkaPomarańcza
To ile ona spała?[emoji2] zazdroszczęLenka pospala, a ja jestem w szoku ile udało mi się zrobic zjadłam śniadanie na spokojnie, zrobiłam obiad, upiekłam ciasto, przygotowałam farsz do ciasta francuskiego na jutro, ogarnelam kuchnie i wyprasowalam pół kosza z ubrankami małej Teraz chce ja trochę wymęczyć i pójść z nią na spacer do sklepu. Nie mamy zbyt blisko bo Ok 20 minut piechota, ale po zakupach pójdziemy jeszcze trochę do parku. O ile nie będzie padało...
Lustysia
3 godzinyTo ile ona spała?[emoji2] zazdroszczę
G
gosc12
Gość
Kasia jak znaleźć smoczki na tej stronie ?
reklama
G
gosc12
Gość
To moja chwyta to co nie trzeba a gryzaka nawet nie chce złapać. No nic, jeszcze trochę i zalapie o chodziMoj zaczyna powoli chwytać różne przedmioty ale tego typu gryzaki muszę mu sama dawać do raczki ( chciałam żeby coś sobie pociumkał bo wkłada paluszki do buzi) ale nie chce za długo tego trzymać. Takie nieporęczne wydają mi się te gryzaki. Zamierzam się do zakupu tej żyrafy.