reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Młody zasnął więc biorę się za sprzątanie :D normalnie aż się cieszę :p

#momlife [emoji28][emoji28]

Ja się cieszyłam jak obiad mogłam zrobić, dziś fit. Pewnie po 1,5 h od zjedzenia będę głodna [emoji28]
IMG_2207.JPG

Załączniki

• IMG_2207.JPG
    IMG_2207.JPG
    623,9 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Dziewczyny mam takie pytanie szczepiła któraś z Was Rotarixem na rotawirusa pytam ponieważ mam za parę dni termin na drugą dawkę i zastanawiam się czy iść ponieważ po pierwszej dawce mała miała ok 8 kupek dziennie przez prawie 3 tygodnie ze śluzem i strasznie mało jadła.Karmimy się Enfamil Comfort.
Z tego co pamiętam to @Mikasa7 miala ten problem ale ona kp i się zastanawiała czy to nie przez nietolerancję laktozy u małej.

Super [emoji173]️ mamy taki sam kocyk z pepco. Jedynym minusem tych kocykow z pepco jest to, że nie są z bawełny i poci się mojej zawsze głowa bardzo jak ją zawijam w kebaba [emoji23] ale mam ten z Allegro za 35 zł z jednej strony minky z drugiej bawełna i zamówię jeszcze dziś tez taki tylko inny wzór niż ten co już mamy
To nawet pieluszkę flanelowa zloz i podłóż pod główkę :)

To chyba nie awaria... mam rozkopane pod domem od miesiąca i dziś robotnicy dojechali. No niefajnie jest. Chciałam wyczyścić tapicerkę na krzesłach, wstawić pranie A tu nawet naczyń nie ma jak umyć... zaraz 15ta A ja mam poczucie że zrobiłam dziś wielkie nic ;)

Nie martw się, nie na wszystko mamy wplyw. Zrobią niespodziankę i pewnie zaniedlugo włączą. To pewnei przez te roboty pod domem. Musieli zakręcić na czas pracy robotników żeby im tam nie zalało budowy

Ja szczepilam. Córcia miała brzydsze kupy, to ponoć normalne. Do 4 tyg po pierwszej dawce. Po drugiej już nie powinno być. Ja szczepie druga dawka;)

Mi Dziewczyny te brwi robiła koleżanką... za pół ceny...wtedy-350 zl:D więc jestem mega zadowolona:) szkoda ze kolezanka zakonczyla przygode z tym...i się przebranzowila...:( bo nie wiem gdzie iść na poprawkę...

Mam jeszcze do Was pytanie, czy Wasze dzieciaki już świadomie trzymają coś w raczkach? Albo same coś łapią co im dynda?
Moja jeszcze nie trzyma. Jak leży na macie to uderza w zawieszone zabawki świadomie.

reklama
Do góry