reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cały czas się zastanawiam czy iść na spacer...Chyba odpuszcze:( bo pizdzi jak na Uralu:/:/ wózek mi zwieje... A miałam starszakowi isc kupić kapcie...

Dziewczyny czy mogę już zetrzeć ziemniaki na placki,a smażyć koło 16? Nigdy nie robilam:D i nie wiem czy to może tyle stać.
Macie pomysły na jakieś obiady bez mięsa i bez nabiału?
Jak jem bez bmk to moim głównym składnikiem obiadu jest mięso [emoji16]indyk albo wieprzowina

reklama
Moj mazul wrocil z apteki i przyniosl mi to.. bez okazji ❤ Zobacz załącznik 910312
Ewa, co do tormentiolu to nie pamiętam co z nim jest nie tak. Musiałabym doczytać. Tak jak Ci pisałam u nas sprawdzał się gdy było naprawdę źle i wszystko inne zawodzilo. Traktowalam to jakby jako ostatecznośc.

Kochany ten twój mąż ;) mój rano pojechał na siłownię i jeszcze napisaliśmy sobie parę smsów średnio sympatycznych. Wrócił do domu. Wziął portfel bez słowa i pojechal dalej, myślałam że do pracy. A on wrócił z bukietem więc wojna zazegnana. Mój to chyba ma doła bo zazdrosny jest.w weekend mam pierwszy zjazd w szkole i on się boi że jakiegoś szamana tam poznam :D

Też jestem na etapie szukania maty dla małej. Tak właśnie ten Tiny love może bym kupiła ale cenowo pewnie zajedzie nas. Muszę poszukać.

Dziewczyny polecam mamom alergików :D
IMG_20181024_110850.jpg

Załączniki

• IMG_20181024_110850.jpg
    IMG_20181024_110850.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 216
Ewa, co do tormentiolu to nie pamiętam co z nim jest nie tak. Musiałabym doczytać. Tak jak Ci pisałam u nas sprawdzał się gdy było naprawdę źle i wszystko inne zawodzilo. Traktowalam to jakby jako ostatecznośc.

Kochany ten twój mąż ;) mój rano pojechał na siłownię i jeszcze napisaliśmy sobie parę smsów średnio sympatycznych. Wrócił do domu. Wziął portfel bez słowa i pojechal dalej, myślałam że do pracy. A on wrócił z bukietem więc wojna zazegnana. Mój to chyba ma doła bo zazdrosny jest.w weekend mam pierwszy zjazd w szkole i on się boi że jakiegoś szamana tam poznam :D
Haha, chcialabym zeby moj byl czasem troszeczje zazdrosny;) ja wybywam dziś na 2 h na silownie:)

Hyhyhyhy dobrze ze zazdrosny,grunt zeby nie przeholowal z ta zazdroscia :D

Jak wy macie fajnie z tymi faciorami. Ja muszę kupić sobie sama kwiaty chyba :( mój kochany ma mało do zarzucenia bo robi wszystko, myśli o wszystkim w domu itd ale gdzieś mu romantyzm się schował daleko :(

Jak jem bez bmk to moim głównym składnikiem obiadu jest mięso [emoji16]indyk albo wieprzowina
No ja też bez bmk:) ale nie chce codziennie jeść miesa:p raz na tydzień jakiś bezmiesny obiad bym chciała,A wtedy jajka na kolacje;) ostatnio pojadlam trochę wypieków na maśle...I dziś jeden policzek wysypany troszkę...
@KatiNails włączyłam małej parę dni temu kolzym... I przestała mi robić kupki...tzn tylko takie mokre baki... widzę że czasem by chciała zrobić kupę A nie może... więc id wczoraj odstawiłam kolzym i czekam. Myślisz że to może być jego wina?

reklama
No ja też bez bmk:) ale nie chce codziennie jeść miesa:p raz na tydzień jakiś bezmiesny obiad bym chciała,A wtedy jajka na kolacje;) ostatnio pojadlam trochę wypieków na maśle...I dziś jeden policzek wysypany troszkę...
@KatiNails włączyłam małej parę dni temu kolzym... I przestała mi robić kupki...tzn tylko takie mokre baki... widzę że czasem by chciała zrobić kupę A nie może... więc id wczoraj odstawiłam kolzym i czekam. Myślisz że to może być jego wina?
Maja robi mi kupy co 3-5 dni. Czasem puszcza budzące bąki. Dzień przed kupa już się napina jakby chciala kupe zrobić. A następnego dnia rano pampers zawalony czasem że aż przeleci [emoji23]

Do góry