reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cały czas się zastanawiam czy iść na spacer...Chyba odpuszcze:( bo pizdzi jak na Uralu:/:/ wózek mi zwieje... A miałam starszakowi isc kupić kapcie...

Dziewczyny czy mogę już zetrzeć ziemniaki na placki,a smażyć koło 16? Nigdy nie robilam:D i nie wiem czy to może tyle stać.
Macie pomysły na jakieś obiady bez mięsa i bez nabiału?
Jak jem bez bmk to moim głównym składnikiem obiadu jest mięso [emoji16]indyk albo wieprzowina

reklama
Moj mazul wrocil z apteki i przyniosl mi to.. bez okazji ❤ Zobacz załącznik 910312
Ewa, co do tormentiolu to nie pamiętam co z nim jest nie tak. Musiałabym doczytać. Tak jak Ci pisałam u nas sprawdzał się gdy było naprawdę źle i wszystko inne zawodzilo. Traktowalam to jakby jako ostatecznośc.

Kochany ten twój mąż ;) mój rano pojechał na siłownię i jeszcze napisaliśmy sobie parę smsów średnio sympatycznych. Wrócił do domu. Wziął portfel bez słowa i pojechal dalej, myślałam że do pracy. A on wrócił z bukietem więc wojna zazegnana. Mój to chyba ma doła bo zazdrosny jest.w weekend mam pierwszy zjazd w szkole i on się boi że jakiegoś szamana tam poznam :D

Też jestem na etapie szukania maty dla małej. Tak właśnie ten Tiny love może bym kupiła ale cenowo pewnie zajedzie nas. Muszę poszukać.

Dziewczyny polecam mamom alergików :D
IMG_20181024_110850.jpg

Załączniki

• IMG_20181024_110850.jpg
    IMG_20181024_110850.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 220
Ewa, co do tormentiolu to nie pamiętam co z nim jest nie tak. Musiałabym doczytać. Tak jak Ci pisałam u nas sprawdzał się gdy było naprawdę źle i wszystko inne zawodzilo. Traktowalam to jakby jako ostatecznośc.

Kochany ten twój mąż ;) mój rano pojechał na siłownię i jeszcze napisaliśmy sobie parę smsów średnio sympatycznych. Wrócił do domu. Wziął portfel bez słowa i pojechal dalej, myślałam że do pracy. A on wrócił z bukietem więc wojna zazegnana. Mój to chyba ma doła bo zazdrosny jest.w weekend mam pierwszy zjazd w szkole i on się boi że jakiegoś szamana tam poznam :D
Haha, chcialabym zeby moj byl czasem troszeczje zazdrosny;) ja wybywam dziś na 2 h na silownie:)

Hyhyhyhy dobrze ze zazdrosny,grunt zeby nie przeholowal z ta zazdroscia :D

Jak wy macie fajnie z tymi faciorami. Ja muszę kupić sobie sama kwiaty chyba :( mój kochany ma mało do zarzucenia bo robi wszystko, myśli o wszystkim w domu itd ale gdzieś mu romantyzm się schował daleko :(

Jak jem bez bmk to moim głównym składnikiem obiadu jest mięso [emoji16]indyk albo wieprzowina
No ja też bez bmk:) ale nie chce codziennie jeść miesa:p raz na tydzień jakiś bezmiesny obiad bym chciała,A wtedy jajka na kolacje;) ostatnio pojadlam trochę wypieków na maśle...I dziś jeden policzek wysypany troszkę...
@KatiNails włączyłam małej parę dni temu kolzym... I przestała mi robić kupki...tzn tylko takie mokre baki... widzę że czasem by chciała zrobić kupę A nie może... więc id wczoraj odstawiłam kolzym i czekam. Myślisz że to może być jego wina?

reklama
No ja też bez bmk:) ale nie chce codziennie jeść miesa:p raz na tydzień jakiś bezmiesny obiad bym chciała,A wtedy jajka na kolacje;) ostatnio pojadlam trochę wypieków na maśle...I dziś jeden policzek wysypany troszkę...
@KatiNails włączyłam małej parę dni temu kolzym... I przestała mi robić kupki...tzn tylko takie mokre baki... widzę że czasem by chciała zrobić kupę A nie może... więc id wczoraj odstawiłam kolzym i czekam. Myślisz że to może być jego wina?
Maja robi mi kupy co 3-5 dni. Czasem puszcza budzące bąki. Dzień przed kupa już się napina jakby chciala kupe zrobić. A następnego dnia rano pampers zawalony czasem że aż przeleci [emoji23]

Do góry