karkula309
Fanka BB :)
Też lubię tą bliskość płynąca ze spania z małym ale staram się tego nie robić. Ja nie karmie piersią więc nie mam też wytłumaczenia [emoji16]Kurcze ja wcale nie uważam że spanie z dzieckiem w łóżku jest zle. Teraz w nocy biorę Młodego do nas bo mi się nie chce wstawać do karmienia i go odkładać. Przeważnie od 1 w nocy już śpi z nami.
Córka już przestała przychodzić bo nie ma miejsca na 4 osoby w łóżku ale ja bardzo lubiłam jak przychodziła chociaż ma już 5.5 roku. No ale co kto lubi )
Niby lozko mamy duże ale jak nie raz Olek wyląduje z nami w łóżku to ciężko mi spać na luzie i odwrócić się do niego tyłem [emoji16]
I jak śpi z nami to nie mam jak się przytulać z mężem . Bo jak z kraju to wtedy ja leżę tyłem do męża. A jak Olek ląduje w środku to też nie mam jak
A tak jak dzieci uczą się spać z rodzicami , tak ja nauczyłam się spać na klacie u męża .. i jest problem [emoji16][emoji16]
Na szczęście nie mogę narzekać , bo małemu jest po prostu dobrze w łóżeczku .. chyba lepiej jak w łóżku bo się nie wybudza przynajmniej jak wstaje