reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
czarna_jagoda
Starszak chory wiec siedzimy oboje w domu.dzis lekarz i zobaczymy co tam się dzieje u niego.
A w środę wizyta [emoji5]
A w środę wizyta [emoji5]
Dziewczyny ja tak troche z innej beczki ale mam pytanie. Moze któraś z Was bedzie znaka odpowiedź. Pracuje na umowę o pracę na czas nieokreślony. Moje wynagrodzenie wynosi 2400 netto na umowie + prowizja od sprzedaży ok. 1000 zł netto które co miesiąc dostaje na konto tytułem wynagrodzenie natomiast nie mam tego na umowie.
Czy na urlopie macierzyńskim będę dostawała 80% od kwoty 2400 czy od kwoty 3400?
Czy na urlopie macierzyńskim będę dostawała 80% od kwoty 2400 czy od kwoty 3400?
Dziewczyny ja tak troche z innej beczki ale mam pytanie. Moze któraś z Was bedzie znaka odpowiedź. Pracuje na umowę o pracę na czas nieokreślony. Moje wynagrodzenie wynosi 2400 netto na umowie + prowizja od sprzedaży ok. 1000 zł netto które co miesiąc dostaje na konto tytułem wynagrodzenie natomiast nie mam tego na umowie.
Od tego co jest na umowie.
A czy jeśli pójdę teraz do Szefa żeby zmienił mi umowę i podniósł mi podstawę to będzie się wliczalo jakoś do macierzyńskiego czy już za późno? Termin porodu mam na 9 sierpnia.
Od tego co jest na umowie.
A mnie się wydaje że oni biorą średnia z ostatnich 12 miesięcy i tak wyliczaja wynagrodzenie na L4 w ciąży i potem macierzyński.Od tego co jest na umowie.
reklama
zanka200389
Ja nie wiem jak liczą ale ja wychodzę lepiej teraz na l4 niż bym pracowała