E
Ewka34
Gość
Slicznie ❤ wygladasz ladniej niz na pierwszym :*I scielam te włosy [emoji23] było tak jak na pierwszym a jest tak jak na drugim Zobacz załącznik 910143Zobacz załącznik 910144
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slicznie ❤ wygladasz ladniej niz na pierwszym :*I scielam te włosy [emoji23] było tak jak na pierwszym a jest tak jak na drugim Zobacz załącznik 910143Zobacz załącznik 910144
Dzięki [emoji8]Slicznie [emoji173] wygladasz ladniej niz na pierwszym :*
Moja też ostatnio zakrywa buzie pielucha. Tylko że moja nie śpi w dzień w ogóle sama. Jedynie u mnie na rękach :/ a ja się bujam jak potłuczona bo inaczej nie obudzi..
U mnie dzisiaj identycznie plus mega silny wiatr. Byłam z małym na spacerze 1.5h.. on zdążył się zdrzemnąć, a ja zamarznąć A byłam mega ciepło ubrana.A u nas dziś tak [emoji42][emoji54][emoji57]Zobacz załącznik 910106
Także po spacerze już.. bo trudno. Krzywda się nie stanie jeden dzień bez świeżego powietrza, ale zawsze to rozrywka jakaś. No nic dziś w domu „odsypianie”, zabawy, książki i film [emoji23] w marzeniach oczywiście te dwie ostatnie opcje
Noo ładnie[emoji16]I scielam te włosy [emoji23] było tak jak na pierwszym a jest tak jak na drugim Zobacz załącznik 910143Zobacz załącznik 910144
Mój też na rękach nie usnie ale w chuście juZ tak. Właśnie śpi 2 h bo jak siostra w domu to łóżeczko parzy i nie da się spać.A to moja na rękach nie zaśnie haha
Leży i patrzy i zamyka oczka otwiera zamyka otwiera i w końcu zasypia
Ja młoda nauczyłam ze odkładam ja fo łóżeczka i sama zasypia. Jak tego dokonalam to sama nie wiem.Moja też ostatnio zakrywa buzie pielucha. Tylko że moja nie śpi w dzień w ogóle sama. Jedynie u mnie na rękach :/ a ja się bujam jak potłuczona bo inaczej nie obudzi..
6w1 i pneumokoki pierwsze szczepienieA Wy na co ?
O jak słodko ☺ Mój też tak lubi jak ma pieluszkę przy buzi a jak zaciągnie ją sobie na całą buzię to się wycisza jakby do snu. Ja myślę że dziecku wtedy przypominają się czasy z brzuszka. Ciemno i pachnie mamą ☺Czy wasze maluchy też tak zasypiają?
Co ją odkryje to kuka na mnie i przykrywa się spowrotem haha, więc odkrywam jej tylko nosek i śpi
Na noc jej zabieram bo bym zawału dostala
Ona ma irokeza na głowie? ☺Dziekuje.. Wiki tez szybko zaczela Michasia chce jej chyba dorownac ona generalnie nie siedzi bez podparcia czyli poducha z tylu,poduchy po bokach albo jedna duza poducha no i moje palce.. trzymam je tak aby mala nie obciazala zbytnio kregoslupa czyli u gory ,a ona trzyma mnie zobacz i tak siedzi z 2 minuty Zobacz załącznik 910137
Mi po pierwszym porodzie włosy zaczęły wypadać po ok 4 mcach. Myślę , że Ciebie to nie ominie niestety. Ja przed ciążą myłam włosy co dwa dni a teraz 2 razy w tyg. Ale już powoli widzę że przy myciu zaczynają wypadać w większych ilościach niż do tej pory.