GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Tak dla równowagi- my się spinamy, oni olewają pewne rzeczyAh Ci ojcowie, co my byśmy bez nich zrobiły [emoji3][emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dla równowagi- my się spinamy, oni olewają pewne rzeczyAh Ci ojcowie, co my byśmy bez nich zrobiły [emoji3][emoji12]
Nie wiem czy otworze [emoji23] nie mam chyba siły . Wykąpałam mała, Teraz je. Ogarnę po kąpaniu i idę spać [emoji23] Alicja była dzisiaj strasznie męcząca. Ciągle na rękach , aż dziwne i nie podobne do niejNa zdrowie [emoji5] i wypij za tych co nie mogą [emoji28][emoji28][emoji28]
A może ucz ja pomału ? Gorzej jak byś zachorowała i musiała brać antybiotyk tfu tfu. Odpukac. Lub brakło by ci mleka ? Wtedy by dopiero były krzyki.U nas tez ostatnio Kornelia co godzinę wisi na cycu i to chyba jakiś skok rozwojowy. Tak to jest grzeczna jak zawsze, ale je bardzo często. I tez nie mam jak się nawet napić czegokolwiek, bo u nas jeszcze akcja taka, że młoda odrzuciła butelkę i nie chce z butli pic także ja to chyba za pół roku czegokolwiek się napije [emoji28][emoji28]
Nie jestem doświadczona mama ale odpowiem . Masz chyba racje. Widzisz, ja nie pomyślałam .. podawałam Espumisan , były kupki .odstawiłam na dwa tygodnie i dramat z brzuchem. Znowu zaczęłam podawać i są trzy dziennie .. czyli tu wina Espumisanu ...A właśnie dziewczyny odnośnie espumisanu, słyszałam, że rozleniwia jelitka i potem po odstawieniu dziecko ma spore problemy z brzuszkiem. Doświadczone mamy, zaobserwowalyscie ten problem? Sama jestem w połowie pierwszej buteleczki, z dnia na dzień staram się podawać mniej kropelek małej, widzę, że odrobinę mała się zaczyna prezyc, zwłaszcza rano, ale nie ma tragedii, a z kupka od początku nie ma problemu, conajmniej 4 dziennie :O
A lactulosa ? Lepsze niż czopki. Podawać codziennie rano po 1.5 / 2ml .Sama nie wiem czopek pomaga ale dla mnie to ostateczność. Daje mu kropelki z Niemiec , herbatki a i tak nie raz nie robi tydzień , a ostatnio trzy dni z rzędu zrobił a nic nie zmieniałam.. tak bym już chciała odstawić to żelazo by wszystko wróciło do normy
Ja dawałam i nie zaobserwowałam niczego takiego, jak przestaliśmy podawać[emoji4]A właśnie dziewczyny odnośnie espumisanu, słyszałam, że rozleniwia jelitka i potem po odstawieniu dziecko ma spore problemy z brzuszkiem. Doświadczone mamy, zaobserwowalyscie ten problem? Sama jestem w połowie pierwszej buteleczki, z dnia na dzień staram się podawać mniej kropelek małej, widzę, że odrobinę mała się zaczyna prezyc, zwłaszcza rano, ale nie ma tragedii, a z kupka od początku nie ma problemu, conajmniej 4 dziennie :O
Odpoczywaj kobieto , mdlejesz przy domowych obowiązkach a wybierasz się na biegi. Myśl poważnie . . Zadbaj trochę o siebie.. powodzenia mimo wszystko bo pewnie i tak pobiegniesz i tak :*A taki mam kolorek i fryzurę na bieganie, bo jutro biorę udział w biegu na 5 km jak będę się dobrze czula