Augusta89
Fanka BB :)
To współczuję, a coś w ogóle pomaga?U nas nie działa nawet położenie na brzuszku na kupe . Wtedy mu się jedynie łatwo odbija Też nie działa [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To współczuję, a coś w ogóle pomaga?U nas nie działa nawet położenie na brzuszku na kupe . Wtedy mu się jedynie łatwo odbija Też nie działa [emoji16]
Ojca sposób na uspokojenie to klepanie po pampersieA widzisz, taki samolocik źle zrozumiałam, jak widać każda matka ma swoje sposoby grunt, że dziala[emoji123]
Sama nie wiem czopek pomaga ale dla mnie to ostateczność. Daje mu kropelki z Niemiec , herbatki a i tak nie raz nie robi tydzień , a ostatnio trzy dni z rzędu zrobił a nic nie zmieniałam.. tak bym już chciała odstawić to żelazo by wszystko wróciło do normyTo współczuję, a coś w ogóle pomaga?
Hahaha u nas to samo [emoji16]Ojca sposób na uspokojenie to klepanie po pampersie
A właśnie dziewczyny odnośnie espumisanu, słyszałam, że rozleniwia jelitka i potem po odstawieniu dziecko ma spore problemy z brzuszkiem. Doświadczone mamy, zaobserwowalyscie ten problem? Sama jestem w połowie pierwszej buteleczki, z dnia na dzień staram się podawać mniej kropelek małej, widzę, że odrobinę mała się zaczyna prezyc, zwłaszcza rano, ale nie ma tragedii, a z kupka od początku nie ma problemu, conajmniej 4 dziennie :O
Mój rzadko kiedy nie chce jeść. Butlę akceptuje ale jak najrzadziej chcialabym podawać mm może przy rozszerzaniu diety będę miała trochę więcej luzu
To współczuję, a coś w ogóle pomaga?
Ah Ci ojcowie, co my byśmy bez nich zrobiły [emoji3][emoji12]Ojca sposób na uspokojenie to klepanie po pampersie
Ja też nie mogę się doczekać. Jestem taka ciekawa co mu będzie smakować a co nie, czy będzie miał podobne preferencje do mnieGłodomorki [emoji480][emoji480][emoji480]
Jasne, rozumiem [emoji5] noo wtedy to się dopiero zacznie jazda bez trzymanki, ja się boje tego rozszerzania diety a jednoczenie nie mogę się doczekać [emoji54]
Ja tak często chodzę z małą po domuMi bardziej chodziło o taką pozycje, że brzuszek dziecka leży na dłoniach, buźka obrócona w stronę podłogi. Jedną dłoń wkładamy pomiędzy nóżkami, drugą od strony główki