miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Chętnie tylko, że w najbliższej okolicy nie mam sklepu.z bezalkoholowym nawet w moim Rossmannie nie znalazłam
W Kauflandzie jest chyba takie bezalkoholowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie tylko, że w najbliższej okolicy nie mam sklepu.z bezalkoholowym nawet w moim Rossmannie nie znalazłam
Z moim glodomorkiem to chyba bym musiała mm zrobić, bo ciągle wisi na cycu. Jak się oderwie od cycka to już mi się nie chce męczyć swoich cycków i swojej psychiki na ściąganie może kiedyś wyrośnie z tego i da się matce napićZawsze możesz wypić i maleństwu później podać butelkę z mm albo z wcześniej ściągniętym mlekiem swoim. Aż 4 butle to chyba gdybys pół litra wina planowała wypić [emoji5]
Hmmm kaufland daleko ale może przy okazji jak niedługo będę jechać do Niemiec to zrobię małe zapasy w ich kauflandzieW Kauflandzie jest chyba takie bezalkoholowe.
Ja mam dzisiaj redsa na wieczór
Zobacz załącznik 909385 szkoda , że malinowego [emoji16]
Z moim glodomorkiem to chyba bym musiała mm zrobić, bo ciągle wisi na cycu. Jak się oderwie od cycka to już mi się nie chce męczyć swoich cycków i swojej psychiki na ściąganie może kiedyś wyrośnie z tego i da się matce napić
Hmmm kaufland daleko ale może przy okazji jak niedługo będę jechać do Niemiec to zrobię małe zapasy w ich kauflandzie
U nas nie działa nawet położenie na brzuszku na kupe . Wtedy mu się jedynie łatwo odbijaDokładnie, pozycja jak do odbicia po jedzeniu lek na szybką kupkę i łatwego bąka + ew położenie na brzuchu - ale tu jest więcej nerwów.
Też nie działa [emoji16]Mi bardziej chodziło o taką pozycje, że brzuszek dziecka leży na dłoniach, buźka obrócona w stronę podłogi. Jedną dłoń wkładamy pomiędzy nóżkami, drugą od strony główki
A widzisz, taki samolocik źle zrozumiałam, jak widać każda matka ma swoje sposoby grunt, że dziala[emoji123]Mi bardziej chodziło o taką pozycje, że brzuszek dziecka leży na dłoniach, buźka obrócona w stronę podłogi. Jedną dłoń wkładamy pomiędzy nóżkami, drugą od strony główki
Mój rzadko kiedy nie chce jeść. Butlę akceptuje ale jak najrzadziej chcialabym podawać mm może przy rozszerzaniu diety będę miała trochę więcej luzuU nas tez ostatnio Kornelia co godzinę wisi na cycu i to chyba jakiś skok rozwojowy. Tak to jest grzeczna jak zawsze, ale je bardzo często. I tez nie mam jak się nawet napić czegokolwiek, bo u nas jeszcze akcja taka, że młoda odrzuciła butelkę i nie chce z butli pic także ja to chyba za pół roku czegokolwiek się napije [emoji28][emoji28]