reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pytają ludzie bo to jakoś z reguły pierwsze co się nasuwa w rozmowie :) sama o to pytam nie raz.
Mnie nie wkurza dopóki ktoś tego nie komentuje ;) myślę że jak przejdę na mm to będzie tak samo
Mnie każda pyta w szpitalu jak chodze z mlodym a jak powiem ze butelka to od razu pytanie a dlatego tak no dramat zwlaszcza dla takiej kobiety ktorej sie to nie udalo

Mam takie pytanie jak zmienialyscie mleko malenstwem to z dnia na dzien czy mieszalyscie z dwoch film i z dnia na dzien zwiekszalyscie ilość tego nowego mleka?

@oliwiapatrycja patrz kupilam taką:) ♥️♥️♥️
Taka mi się marzyła, delikatna na chrzest :) ♥️
Tylko muszę dokupić opaske bo nie bylo w komplecie i rajstopki :)
Wow jaka piękna taka delitkna fajna:) . Jagódka będzie cudownie wyglądać :*

Też bym chciała taką , exra jest naprawdę:) my mamy już 2 ta co kupiłam na Olx i ta z hm . Ale ta z Olx jest za bardzo taka rozkloszowana ale no trudno już taka będzie ehh tak moja mama strasznie chciała taką a ja się zgodziłam .

ja używałam enfamil a lekarka sugerowała podawać bebilon ha , ale to też nie pomogło więc wypisała mi na bebilon pepti (jeszcze nie kupiłam bo mam wątpliwości czy naprawdę potrzeba) .
na razie jej wywoływałam kupki np. czopkiem po 6 dniach bo widać, że boli ją brzuszek (czasem jęczy i wije się przy jedzeniu ) a kupy jest TYLEEE , że nie sądzę aby to był ten przypadek kiedy dziecko naturalnie nie musi robić kupy przez 10 dni (tyle sugerowała mi czekać lekarka)
Bebilonem pepti karmi bodajze @klaudiaa975 ;) pamietam ze wtedy tez jej podalam czopka bo bardzo dlugo nie robila kupki ,wdrozylam tez bebilon comfort w proporcji 2:1 (2 pronutry,1 comfort na 90ml) i poszlo od razu..pozniej juz bylo lepiej ,bo co dwa dni,teraz bez comfortu codziennie,dzis nawet rano i wieczorem ;) a podajesz wode? A moze jesz cos co mala nie toleruje? I jak ta kupka wyglada ? Specem nie jestem ale tu o kupkach juz duzo pisalysmy wiec moze i dziewczyny pomoga jak beda wiedzialy wiecej szczegolow ;) bo bebilon pepti jest dla alergikow,stwierdzono alergie u malej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry