Lustysia
Fanka BB :)
TakDziś przyłapałam Kacpra że podczas snu (tak udało mi się go uspać na 2h xd) ma odruch ssania a smoczka w buzi nie było. Wasze maluchy też tak robią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziś przyłapałam Kacpra że podczas snu (tak udało mi się go uspać na 2h xd) ma odruch ssania a smoczka w buzi nie było. Wasze maluchy też tak robią?
Dziś przyłapałam Kacpra że podczas snu (tak udało mi się go uspać na 2h xd) ma odruch ssania a smoczka w buzi nie było. Wasze maluchy też tak robią?
Nie potrzebuję któraś nutramigenu ? Kupiłam a mała zaczęła robić trzy kupki dziennie więc nie zmieniam , zostajemy orsy Pepti. jestem przeszczęśliwa. Na dworze na spacerach od wczoraj wróciła do normy. spokojna, rozgląda się, gada, uśmiecha sie , w domu też cudowna. Leży patrzy w okno i gada sobie a ja godzinę sprzątam, robię obiad. Złote dziecko po tych dwóch ciężkich miesiącach [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kilka dni trwało takie męczenie się , dobrze , ze już jest znowu sobą ten mój maluch :*
Super napisz na privKlaudia, ja chętnie odkupie
Też słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )Ja podaję vivomixx, następny mamy kupiony floractin. Trzeba zmieniać probiotyk co jakiś czas.
Nie martw się nie ty jedyna.. u mnie właśnie najprawdopodobniej szykuje się już druga miesiączka od porodu [emoji39]Właśnie dostałam okres
Nie martw się nie ty jedyna.. u mnie właśnie najprawdopodobniej szykuje się już druga miesiączka od porodu [emoji39]
Dobrze, że piszesz. Zamontuję sobie nazwy. DziękiTeż słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )