reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie potrzebuję któraś nutramigenu ? Kupiłam a mała zaczęła robić trzy kupki dziennie :)więc nie zmieniam , zostajemy orsy Pepti. jestem przeszczęśliwa. Na dworze na spacerach od wczoraj wróciła do normy. spokojna, rozgląda się, gada, uśmiecha sie , w domu też cudowna. Leży patrzy w okno i gada sobie a ja godzinę sprzątam, robię obiad. Złote dziecko po tych dwóch ciężkich miesiącach [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kilka dni trwało takie męczenie się , dobrze , ze już jest znowu sobą ten mój maluch :*

Klaudia, ja chętnie odkupie :)

Ja podaję vivomixx, następny mamy kupiony floractin. Trzeba zmieniać probiotyk co jakiś czas.
Też słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )

Też słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )
Dobrze, że piszesz. Zamontuję sobie nazwy. Dzięki:)

reklama
Moja 8 tygodniu ważyła 6700 tylko z wielką waga startowała.
... ja też jestem w trakcie pierwszej miesiączki no i różowo nie jest [emoji53]. .. moja dzisiaj znowu obudziła się przed 5 na karmienie a przed 21 ostatnie było.
... Spicie razem w łóżku z maluchami?? Bo ja tak i boję się że się przyzwyczai ale u nas tam ładnie śpi i zasypia nie ma u nas lulania ani wozka. W najbliższym czasie będę ją odzwyczajac.

Do góry