reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie potrzebuję któraś nutramigenu ? Kupiłam a mała zaczęła robić trzy kupki dziennie :)więc nie zmieniam , zostajemy orsy Pepti. jestem przeszczęśliwa. Na dworze na spacerach od wczoraj wróciła do normy. spokojna, rozgląda się, gada, uśmiecha sie , w domu też cudowna. Leży patrzy w okno i gada sobie a ja godzinę sprzątam, robię obiad. Złote dziecko po tych dwóch ciężkich miesiącach [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kilka dni trwało takie męczenie się , dobrze , ze już jest znowu sobą ten mój maluch :*

Klaudia, ja chętnie odkupie :)

Ja podaję vivomixx, następny mamy kupiony floractin. Trzeba zmieniać probiotyk co jakiś czas.
Też słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )

Też słyszałam że trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja stosuje Diflos - w kroplach ma dokładnie takie same bakterie jak dicoflor tylko dużo dużo tańszy , zmieniam co jakiś czas na Diflos Choco - bardzo dobry skłąd bakterii ( a dzieci uwielbiają i najchętniej tylko to by jadły ) to jest w formie czekolady tylko takiej zdrowej, z duża zawartością kakao i niskokalorycznym naruralnym cukrem plus oczywicie to co daje porzadna czekolada a więc cynk, magnez, potas, zelazo i jakies ma jeszcze witaminy , do tego ale bardzo rzadko podaje probiotyk w misiach( bo to nie czekolada tylko czekoladopodobne coś, ale czasem by zmienić probiotyk to wybieram, a dzieciom sie podoba bo misie - one zjedzą wszystko co słodkie )
Dobrze, że piszesz. Zamontuję sobie nazwy. Dzięki:)

reklama
Moja 8 tygodniu ważyła 6700 tylko z wielką waga startowała.
... ja też jestem w trakcie pierwszej miesiączki no i różowo nie jest [emoji53]. .. moja dzisiaj znowu obudziła się przed 5 na karmienie a przed 21 ostatnie było.
... Spicie razem w łóżku z maluchami?? Bo ja tak i boję się że się przyzwyczai ale u nas tam ładnie śpi i zasypia nie ma u nas lulania ani wozka. W najbliższym czasie będę ją odzwyczajac.

Do góry